NML: Seksualioji A. Pilvelytė prieš keturis dviveidžius ungurius

Šį sekmadienį NML studijoje susikaus lietuvių dainininkė Aistė Pilvelytė ir latvių grupė „Double Faced Eels”.

„Double Faced Eels” – ketveriukė iš Rygos, grojanti alternatyvų poproką. Jų pirmas singlas „To Take Breath” pasiekė pirmąją Radijo SWH Top 40 poziciją ir tai leido grupei patekti į didžiausią muzikinį šou Latvijoje – „Radijo SWH metų topą”. Po to grupė užėmė antrąją vietą „Liep jas Dzintars” festivalyje. Praėjusiais metais singlas „Zilais Valis” buvo visų šalies muzikos topų numeris vienas. Grupės populiarumas buvo toks didelis, kad garsiausia Latvijos grupė „Brainstorm” pasiūlė „Double Faced Eels” apšildyti jų koncertą Rygos Mežaparke, kurio klausėsi 40 tūkstančių žmonių.

„Labai ruošiamės NML dvikovai – juk tai bus pirmasis mūsų koncertas užsienyje. Lietuvoje grosime angliškas savo dienas ne tik iš pirmojo, bet ir iš antrojo, dar neišleisto albumo”, – sakė grupės vadybininkas Romans Kurpnieks – Logins. Jis pridūrė, kad nežino, kas per atlikėja, su kuria „Double Faced Eels” teks susikauti per NML

O Aistė Pilvelytė specialiai įsigijo naujausią „Double Faced Eels” albumą „Zilais Valis” ir suprato, kad su latvių grupė jai – visiška priešingybė. „Neklausau tokios muzikos, bet apie tuos vaikinus nieko blogo pasakyti negaliu, iš viršelio matosi, kad jie supervaikinai”, – juokėsi A. Pilvelytė.

Aistė pasirodymui NML ruošia naujas dainas iš gruodžio pabaigoje ar sausio pradžioje pasirodysiančio albumo. Ji nesiryžo prognozuoti, kas laimės dvikovą, bet sakė, kad „visada eina laimėti, o ne dalyvauti”. Tai įrodo ir pastarasis Aistės pasiekimas – ji ką tik grįžo iš dainų konkurso „Astana” Kazachstane, kuriame laimėjo specialų parlamento prizą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.