IBM programinė įranga leis elektroninį paštą „nešiotis” kišenėje

IBM šiandien pristatė naują elektroninio pašto ir bendradarbiavimo programinės įrangos „Lotus Notes” ir „Lotus Domino” versiją 7.0.2, kurioje pirmą kartą verslui suteikiama galimybė elektroninį paštą, duomenis ir bendradarbiavimui tinkle reikalingus įrankius nešiotis su savimi USB atmintinėse, „iPod” ir kituose išoriniuose duomenų kaupikliuose.

Naujosios „Lotus Notes” versijos vartotojai gali nusistatyti ir nešiotis asmeninius darbastalius kišeniniuose įrenginiuose bei prijungus šiuos įrenginius prie nešiojamojo ar stalinio kompiuterio per kelias minutes susikurti savo biuro darbo vietos kopiją. „Lotus Notes” pagalba galima prisijungti ir atnaujinti įvairius darbui reikalingus duomenis, pavyzdžiui, santykių su klientais vadybos (CRM) ir kitose verslui svarbiose sistemose.

„IBM tikslas buvo sukurti paprastą sprendimą verslui, leidžiantį dirbti tiek įmonės viduje, tiek bet kur už jos ribų, — sakė „IBM Lietuva” programinės įrangos pardavimų vadovas Tautvydas Cibas. — Vartotojai gali naudotis elektroniniu paštu ir darbui reikalingais duomenimis nepriklausomai nuo to, kur tie duomenys saugomi, ir kokiose operacinėse sistema veikia.”

Naujos interneto technologijos duoda vis daugiau galimybių verslui, tad bendrovėms reikia sprendimų, leidžiančių verslo bendruomenėms greičiau dalintis idėjomis internete. „Lotus” vartotojai nuo šiol gali visiškai išnaudoti interneto dienoraščių (angl. blogs), forumų, naujienų komentarų ir kitų būdų, kuriais dalijasi informacija panašių interesų žmonės, privalumus. Keliaudami dienoraščių autoriai gali kurti naujus įrašus ir automatiškai atnaujinti savo dienoraščius kai tik prisijungs prie interneto.

„Lotus Notes” ir „Lotus Domino” 7.0.2 versijoje integruota RSS (Real Simple Syndication) technologija leidžia bendrovėms realiu laiku publikuoti informaciją, o skaitytojams tiek organizacijos viduje, tiek išorėje lengvai ją perskaityti ar atnaujinti. Naujojoje programinės įrangos versijoje taip pat įdiegtos galimybės internete keistis kalendoriaus ir svarbių užduočių informacija, SAP sprendimų palaikymas ir kitos galimybės. „Lotus Notes” ir „Lotus Domino” 7.0.2 veikia 32 ir 64 bitų „Windows”, „MacOS”, „Linux”, „Sun Solaris”, IBM AIX ir kitose operacinėse sistemose.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , , .

1 atsiliepimas į "IBM programinė įranga leis elektroninį paštą „nešiotis” kišenėje"

  1. Pirmas

    Gera ideja

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.