Pašėlusi komedija apie keršto planą – „Džonui Takeriui – mirtis!”

Įsivažiuojantis naujas kino sezonas už borto nepalieka ir paauglių, kurie galės daug ko pasimokyti, žiūrėdami pašėlusią komediją „Džonui Takeriui – mirtis!”. Nuo spalio 27 d. kinuose startuojančios juostos herojus – populiarus ir turtingas gražuolis Džonas Takeris, kokį neabejotinai galima sutikti kiekvienoje mokykloje. Krepšinio komandos kapitonu išrinktas Džonas mėgaujasi merginų dėmesiu, tačiau sirgalių komandos vyresnioji Hyter Hyter (akt. Ashanti), seksualioji Betė (akt. S. Bush) ir geriausia mokyklos televizijos reporterė Kerė (akt. A. Kebbel) yra įsitikinusios, kad tik joms Džonas skiria visą savo dėmesį ir meilę. Todėl galima įsivaizduoti merginų nuostabą, nusivylimą ir įsiūtį paaiškėjus, jog šis gražuolis susitikinėjo su& jomis trimis vienu metu!
Džonas Takeris nusipelnė mirties! Mažų mažiausiai – pažeminimo. Merginos pradeda regzti suktą baisaus atpildo planą. Idealiu keršto įrankiu tampa simpatinga mokyklos naujokė Keitė (akt.B. Snow), apie santykius su vaikinais neturinti nė menkiausio supratimo. Merginos nusprendžia iš pradžių priversti Džoną įsimylėti Keitę, o paskui ši turėtų jį atstumti, šitaip niekšelį viešai pažemindama ir sugriaudama jo, donžuano, reputaciją. Iš pradžių Keitė be ypatingo entuziazmo sutinka dalyvauti šiose apgautų draugių intrigose, tačiau netrukus toks žaidimas jai pradeda net patikti. Ji pradeda mėgautis savo netikėtu populiarumu, o taip pat& dėmesiu, kurį rodo keršto objektas – Džonas Takeris! Nenuostabu, jog Keitė vis dažniau susimąsto, ko gi ji išties nori: padėti naujoms draugėms atkeršyti ar tapti nauja žavingiausio mokyklos vaikino mergina?
Pašėlusioje komedijoje „Džonui Takeriui – mirtis!” pagrindinius vaidmenis atlieka dainininkė Ashanti, aktorės Britanny Snow, Sophia Bush („Van Vailderio vakarėlis”), Arielle Kebbel („Būk kietas”). Džono Takerio vaidmuo buvo patikėtas Jesse’ui Metcalfe’ui, vaidinusiam seriale „Nusivylusios namų šeimininkės”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , , , .

1 atsiliepimas į "Pašėlusi komedija apie keršto planą – „Džonui Takeriui – mirtis!”"

  1. jeeeeeeeeeeeeee

    geresnio filmo dar nepaciau

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.