Po TV3 laidos „Pagal mamą” filmavimų pavogtas „Saulės kliošo“ būgnininko motociklas

Neseniai įgijęs vaikų chirurgo licenciją „Saulės kliošo” būgnininkas ir idėjinis vadas Laurynas Šarkinas pristigo nuotykių ir naujų potyrių. Jų pasisemti vaikinas nusprendė pasiprašęs į laidą „Pagal mamą”, kurią TV3 rodys jau šį antradienį, spalio 10 dieną, 19.10 val.
„Visada mėgau bendrauti su moterimis. Jaunesnės merginos ne visada supranta mano humorą, o vyresnės moterys tuo nesiskundžia. Dar įdomesnė man pasirodė mintis eiti į pasimatymą ne su mergina, o su jos mama. Iki šiol su turėtų merginų mamomis sutariau žiauriai gerai”, – užtikrino Laurynas.
Visi trys L. Šarkino pasimatymai buvo suplanuoti Kaune, kur muzikuojantis medikas atvyko pasibalnojęs plieninį žirgą – vieną iš dviejų savo motociklų. Šis faktas labai pralinksmino ir net sužavėjo visas tris mamas, noriai ir drąsiai sėdusias „Saulės kliošo” būgnininkui už nugaros.
Likimo ironija, tačiau laidos dalyvės buvo paskutinės, kurioms teko malonumas pasivažinėti Lauryno motociklu.
„Grįžęs į Vilnių motociklą palikau stovėjimo aikštelėje. Kai po kelių dienų pro ją važiavau, vietoj dviejų motociklų, ten jau stovėjo tik vienas! Paaiškėjo, jog surišę sargą aikštelėje pasidarbavo vagys. Jie pavogė ne tik kelias mašinas, bet ir vieną mano motociklų, – pasakojo Laurynas. – Dabar laukiu laidos pasirodymo eteryje dėl kelių priežasčių. Noriu ne tik iš šalies pažiūrėti, kaip man sekėsi bendrauti su mamomis, o ir dar kartą pamatyti savo motociklą.”
Tiesa, bendrauti Laurynui su mamomis tikrai sekėsi… Plepėti su mamytėmis jam taip patiko, kad kūrybinė grupė nuolat girdėjo jo skundus, jog pasimatymui skirtas laikas tiesiog per trumpas!
„Jei būtų buvusi mano valia, būčiau įsiprašęs pas mamas į svečius, nusivedęs jas į kavines ir daug ilgiau bendravęs”, – tikino būgnininkas.
Vaikinas neslėpė, kad atėjus laikui apsispręsti, kurią dukrą pasirinkti, rinkosi ne pagal mamų pasakojimus apie jas, o pagal tai, kuri iš mamų jam patiko labiausiai. Pasibaigus filmavimui muzikantas visas mamas ir jų dukras pakvietė drauge paplepėti kavinėje.
„Sudalyvauti šiame projekte buvo labai faina, rekomenduoju visiems tai išbandyti”, – užtikrino Laurynas.
Trys romantiški „Saulės kliošo” būgnininko pasimatymai su mamomis ir paskutinis pasivažinėjimas motociklu – spalio 10 dieną 19.10 per TV3.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.