NML: R. Ščiogolevaitė prieš „Gravel”

Šį sekmadienį NML scenoje susitinka grupė „Gravel” ir atlikėja Rūta Ščiogolevaitė.

„Ji – fantastiškiausia Lietuvos vokalistė”, – sakė apie savo konkurentę „Gravel” lyderis Tomas Sinickis. Ir pridūrė – „Bet nežinau nė vienos jos dainos”.

„Gravel” vyrukai man labai atraktyvūs. Savo muzika, lyderio sąmoju, išskirtinumu. Nesu didelė jų gerbėja, bet visada teigiamai vertinu žmones, kurie groja gyvai”, – apie būsimuosius konkurentus sakė Rūta.

„Gravel” nemano, kad šį sekmadienį pasirodys gerai. „Bet laimėsim, – įsitikinęs Tomas. – Iš principo aš esu prieš tai, kad mes laimėtumėme NML. Nes kai laimi, užmiegi ant laurų ir dėl to nukenčia muzika”. Tomas dar negalėjo pasakyti, kurias dainas jie dainuos NML scenoje. Rūta Ščiogolevaitė per pirmąjį pasirodymą NML scenoje ketina padainuoti ir naujų dainų iš naujausio albumo, kurį šiuo metu įrašinėja. Į pagalbą ji ketina kviestis šokėjus.

Kaip skelbiama, grupė „Gravel” susikūrė 1980-ųjų pabaigoje viename Naujosios Vilnios vaikų darželyje, Kojelavičiaus gatvėje tarp Neries ir Spalio gamyklų. „Gravel” pavadinimas (lietuviškai – žvyras) kilo iš to, kad pirmuosius savo instrumentus jie nusipirko už pinigus, kuriuos uždirbo nešiodami žvyrą buržųjų statybose. Grupę sudaro broliai Sinickiai (gitaros, klavišai, pučiamieji, tekstai, vokalai), būgnininkas Erikas ir bosininkas Vladas. Pasirodymas „Eurovizijoje” 2005 metais išplėšė „Gravel” iš nežinios.

Talentinga vokalistė Rūta Ščiogolevaitė yra daugelio konkursų laimėtoja. 2003 metais ji sėkmingai pasirodė prestižiniame konkurse „New Wave” Jarmaloje, kuriame buvo apdovanota specialiuoju Jūrmalos dūmos simpatijų prizu. Tais pačiais metais pradėjo dainuoti „Brodvėjaus teatro” varjete programoje ir buvo nominuota už geriausią vokalą. 2004m. pavasarį „Eurovizijos” konkurso nacionaliniame ture Rūta iškovojo II vietą . Šiuo metu dainininkė studijuoja Lietuvos muzikos akademijoje, džiazo katedroje.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.