Vienintelio nesuimto Daktaro jubiliejus pateko į policijos suvestines

Trečiadienį savo namuose Vilijampolėje buvo sulaikytas netikras Kauno kriminalinės legendos Henriko Daktaro 25-erių metų brolis Rimantas Daktaras. Šis Daktarų klano atstovas įtariamas įsivėlęs į merginų muštynes.

Prieš kelias dienas į policiją su pareiškimu kreipėsi vienos ką tik 17-os sulaukusios nepilnametės iš Vilijampolės mama. Ši teigė, kad savaitgalį sumušta į namus grįžo jos duktė. Nepilnametei prireikė skubios Kauno medicinos universiteto klinikų specialistų pagalbos. Tačiau į ligoninę ji nepaguldyta: gydosi ambulatoriškai.

Mamos žiniomis, duktė buvo sumušta pobūvyje, vykusiame vienoje Petrašiūnų kavinėje. Panemunės policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo.

Išsiaiškinta, kad sekmadienį šioje kavinėje buvo surengtas uždaras vakaras, kurio šeimininku buvo vienintelis šiuo metu laisvėje esantis Daktaras – teismo nuosprendžio laukiančio Henytės netikras brolis ir bausmę jau atliekančio jo sūnaus Enriko dėdė Rimantas. Tačiau švęsta ne policijos profesinė šventė, o vakarėlio šeimininko, gimusio pačiose Angelų sargų dienos išvakarėse, 25-mečio jubiliejus.

Jo metu kažko susipešė dvi viešnios. Viena jų buvo minėta 17-metė. Vakarėlio šeimininkas teigia bandęs jas išskirti. Tačiau pagal 17-metės versiją, iš tikrųjų atėjo į pagalbą jos oponentei.

R.Daktaras savo ruožtu teigia, kad 17-metė buvo neblaivi, net nepagalvojęs, kad už tai, jog girdė nepilnametę, jis, kaip vakarėlio šeimininkas, turėtų būti nubaustas dar ir pinigine bauda.

Trečioji šio incidento dalyvė tebeieškoma. R.Daktarui jau pareikštas įtarimas dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo. Tačiau iš sulaikymo jis paleistas, iki bylos tyrimo pabaigos liepus periodiškai registruotis policijoje pagal gyvenamąją vietą.

Paskutinį kartą R.Daktaro pavardė žiniasklaidoje mirgėjo aprašant Kauno apygardos teisme nagrinėtą padirbtų dolerių ir sintetinių narkotikų kontrabandos į JAV bylą, kurioje kartu su juo buvo nuteistas ir bendraamžis sūnėnas E.Daktaras. R.Daktarui buvo skirta vienų metų laisvės atėmimo bausmė, tačiau, atmetus suėmimo iki teismo laiką, jis paleistas į laisvę jau po kelių mėnesių.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.