„Atlantas” tampa kovos klubu

Panašu, kad uostamiesčio futbolo klubas „Atlantas” keičia profilį. Jo vardą vis dažniau garsina ne pergalės futbolo aikštelėje, o žmonės, nevaldantys kumščių.

Ne kartą muštynėmis aikštelėje pasižymėjusio klubo direktoriaus Vacio Lekevičiaus pavyzdžiu šį kartą pasekė „Atlanto” dubleris Mantas Grigaitis. Tiesa, jis įtariamas sumušęs ne varžovą ar teisėją, o savo komandos draugą.

Praėjusį pirmadienį į uostamiesčio 2-ąjį policijos komisariatą kreipėsi 18-metis klaipėdietis Audrius Mirauskas.

Lietuvos futbolo federacijos (LFF) I lygos čempionate rungtyniaujančios „Atlanto-2” komandos žaidėjas pranešė, kad spalio 1 dieną, apie 16.40 val., uostamiesčio centrinio stadiono persirengimo kambaryje jį sumušė pora metų vyresnis pažįstamas M. Grigaitis.

Greitosios medicininės pagalbos brigada A. Mirauską atvežė į Klaipėdos ligoninę. Jam nustatyta galvos kirstinė žaizda, dešinės akies hematoma ir net aštuonių dantų nuskilimas. Jaunasis futbolininkas gydosi namuose.

Dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo pradėtas ikiteisminis tyrimas.

M. Grigaitis taip pat yra „Atlantas-2” ekipos žaidėjas. Tądien abu minėti futbolininkai gynė savo komandos garbę LFF I lygos čempionato rungtynėse su Vilniaus „Vėtra-2”.

Trečią vietą užimančiam ir į medalius pretenduojančiam „Atlantui-2” šios rungtynės namuose baigėsi nesėkmingai – sužaista tik lygiosiomis ir prarasti du brangūs taškai.

Rungtynių metu atsiradusi nervinė įtampa persidavė ir žaidėjams. Saugų pozicijoje žaidę M. Grigaitis ir A. Mirauskas pradėjo konfliktuoti dar aikštelėje. Pasibaigus susitikimui jie kibo vienas kitam į atlapus, tačiau tąkart juos spėta laiku išskirti.

Grįžęs į persirengimo kambarį A. Mirauskas atsisėdo ant suolo ir avėsi sportinius batelius. 18-metis sako nematęs, kaip prie jo priėjęs M. Grigaitis spyrė tiesiai į veidą.

Vieno energingo sportininko, avinčio futbolininko bateliais, spyrio, užteko, kad būtų nuskelti net aštuoni dantys.

Beje, tarsi nieko nebūtų įvykę, kitą dieną M. Grigaitis per „Atlanto” rungtynes su „Vėtra” Lietuvos nacionalinės futbolo klubų asociacijos (NFKA) A lygos čempionate buvo išleistas į aikštę kaip pagrindinės uostamiesčio komandos žaidėjas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , .

1 atsiliepimas į "„Atlantas” tampa kovos klubu"

  1. adomas

    na net nežinau Mantas turėjo būt labai įsiųtęs dėl kažko, kad taip drastiškai pasielgtų, o kas tas „kažkas” jis vienas žino. Bachūras atrodo ramiakas, sunku jį iš pusiausvyros išvest.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.