Sėkmingas startas „Tango TV” eteryje stilistą Mantą Petruškevičių paskatino mokytis

„Išsijungiau telefoną, atšaukiau visas viešas laidos peržiūras ir likau namuose su televizoriumi, – sako naujos „Tango TV” laidos „Mados reidas” vedėjas stilistas Mantas Petruškevičius. – Per daug jaudinausi, kad galėčiau su kažkuo plepėti. Visą laidą norėjau peržiūrėti ramiai ir įvertinti – tai ne tik laidos, o ir mano debiutas ekrane”.
Savikritiškai nusiteikęs TV3 televizijos stilistas M. Petruškevičius prisipažino, kad žiūrint pirmąją laidą jam prisireikė sąsiuvinio su rašikliu: „Oi, tiek klaidų ir savų, ir ne savų pastebėjau! Man dar mokytis ir mokytis: tai kalbu per greit, tai stoviu negerai, tai į kamerą pamirštu žiūrėti, tai sakinio dorai neužbaigiu…”
Nepaisant visų klaidų, kurias M. Petruškevičius ketina ištaisyti dar iki Naujųjų, stilistas džiaugiasi savo laida ir jį su debiutu pasveikinusiais mados mylėtojais bei profesionalais.
„Po laidos sulaukiau galybės garsių žmonių skambučių – vieni gyrė, kiti pakritikavo, treti linkėjo sėkmės, ketvirti patarimus dalijo… Džiaugiuosi, kad mane ir mūsų komandą įvertino ir mielos ponios, ponai, ir kolegos dizaineriai bei stilistai. Jaučiuosi pagerbtas Lietuvos mados mylėtojų, „Tango TV” žiūrovų, kurie įpareigoja dar labiau stengtis, dar stipriau mokytis ir siekti geriausio”.
M. Petruškevičiaus savaitinio „Mados reido” startas labai sėkmingas – laida iškart tapo viena žiūrimiausių „Tango TV” sekmadienio laidų.
„Mados reidas” su stilistu Mantu Petruškevičiumi – sekmadieniais 19.30 val. per „Tango TV”!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.