Gelbėtoja Brigita Budginaitė: Vilniuje vis dar gelbsti žemėlapis

TV3 laidos „TV pagalba” komandos narei Brigitai Budginaitei, kaip nė vienam kitam gelbėtojui, kasmet atėjus naujam televizijos sezonui reikia krautis lagaminus ir vykti dirbti į vis kitą šalies miestą.
„Jau dirbau Kaune, Klaipėdoje, o šiemet persikėliau į Vilnių, – šypsosi iš Kėdainių kilusi gelbėtoja Brigita. – Esu, ko gero, labiausiai mobili gelbėtoja mūsų komandoje, nes kol kas neturiu nei nuosavo būsto, nei šeimos. Kasmet man tai avantiūra.”
Šalies sostinėje ji kiek daugiau nei mėnesį, tačiau gražiausių lankytinų vietų, populiariausių klubų ir barų ji, sako, dar nespėjusi aplankyti.
„Džiaugiuosi, kai surandu reikiamą gatvę, ką jau kalbėti apie klubus ir istorinius paminklus, – juokiasi dabar vilnietė Brigita. – Didysis mano pagalbininkas kelyje – žemėlapis. Surasti reikiamą adresą padeda ir kolegos – Gediminas ir operatorius Šarūnas. Vos tik pagalvoju, kad jau pradedu pažinti miestą, būtinai atsiranda vieta, kurioje pasiklystu. Tuomet gelbėtojai ir prireikia gelbėtojų”, – juokiasi žavioji Brigita.
Jaukiame nuomojamame bute besikurianti gelbėtoja nenusimena – turi dar galybę laiko susipažinti su Vilniumi ir labiau rūpinasi pagalba žmonėms bei lagaminų kraustymu: „Stengiuosi neapsisunkinti persikraustymų ir su savimi pasiimu tik būtiniausius daiktus. Sentimentus keliantys dalykai vos keli – rėmeliai su mylimų žmonių nuotraukomis ir skulptūrėlės. Jie visur kaip talismanai keliauja su manimi.”
„TV pagalba” su Brigita Budginaite – pirmadieniais–ketvirtadieniais 20.15 val. per TV3!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.