Savaitgaliais per „Tango TV” – „Playboy” Metų merginos

Keturias stiprias naujienas – „Tango vaizdas” su dangiečiais Vaidu ir Natu, Gineso rekordininką Rusijos realybės šou „Namas 2” su Ksenia Sobčiak, „Emmy” ir „Auksiniu gaubliu” šiemet įvertintą serialą „Biuras” su kino superhito „Briusas visagalis” aktoriumi „Auksinio gaublio” laureatu Steve Carellu ir stiliaus žurnalą „Mados reidas” su Mantu Petruškevičiumi – žiūrovams pristačiusi „Tango TV” kviečia dar vienai naujovei – dokumentiniam ciklui apie seksualiąsias ir skandalingąsias „Playboy” Metų merginas.
„Playboy’ Metų merginos” – tai „Playboy” videometraštininko režisieriaus, prodiuserio ir scenaristo Scotto Alleno darbas, kuriame, kaip jis juokauja, užfiksuotos gražiausios ir didžiausios pasaulyje krūtys, švelniausi ir dailiausi užpakaliukai, pūsčiausios ir seksualiausios lūpos, ilgiausios kojos, grakščiausios rankos, beprotiškam seksui viliojančios akys, žodžiu, tobuliausios moterys vyrų akimis.
Ciklą „Playboy’ Metų merginos”, kurį „Tango TV” rodys penktadieniais-sekmadieniais vidurnaktį, spalio 6-ąją pradės skandalingoji 1993-ųjų „Playboy’ Metų mergina” Anna Nicole Smith, kurios pavardė šiuo metu, ko gero, minima dažniausiai pasaulyje: dukrelės Dannilynn gimimas, sūnaus Danielio mirtis, jos meilės ir ištikimybės priesaika asmeniniam advokatui Howardui S. Sternui – tai šiuo metu aktyviausiai aptarinėjamos temos pasaulio spaudoje.
Lapkričio 28 dieną 39-ąjį gimtadienį švęsianti A. N. Smith, kurios tikrasis vardas yra Vickie Lynn Hogan, buvo ištekėjusi du kartus – pirmąjį vyrą virėją kolegą Billy Smithą ji surado kepdama vištas viename restoranėlyje, antrąjį – milijonierių J. Howardą Marshallą II suviliojo savo įspūdinga krūtine šokdama striptizo bare.
Pagal ūgį, svorį ir kūno matmenis A. N. Smith pripažinta didžiausia visų laikų „Playboy’ Metų mergina”, o pagal populiarumą ir žinomumą – trečioji „Playboy” mergina po Merilyn Monroe ir Pamelos Aderson.
„Playboy’ Metų mergina 1993” Anna Nicole Smith – spalio 6-ąją 0.00 val. per „Tango TV”!
Dokumentinis ciklas „Playboy” Metų merginos – nuo spalio 6 dienos penktadieniais-sekmadieniais 0.00 val. per „Tango TV”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

1 atsiliepimas į "Savaitgaliais per „Tango TV” – „Playboy” Metų merginos"

  1. Heida

    Rest in Peace Anna.. 😳

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.