Pristatoma Toyota Auris erdvės koncepcija

Visiškai naujo dizaino ir konstrukcijos Auris automobilis – tai nauja Toyota koncepcija, pagal kurią iki maksimumo išnaudojama vidaus erdvė, sukuriamas naujo lygio komfortas, kas garantuoja pačius geriausius vairavimo pojūčius. Auris įkūnija Toyota dizaino ir konstrukcijos filosofiją „energingas paprastumas” – veržus ir dinamiškas, tačiau tuo pat metu racionalus ir praktiškas automobilis.

„Auris erdvės koncepcija – aukštas ir erdvus automobilis. „Aukštas „stotas”, trumpos šoninės linijos, į priekį sukoncentruota kabinos konstrukcija suteikia automobiliui dinamiškumo ir judrumo įspūdį. Mes tai vadiname idealiu disbalansu”, subtiliai juokauja Wahei Hirai, pasaulinio dizaino vykdantysis direktorius.

Auris – tai aukštos kokybės interjero dizainas, kuris apjungia vairuotoją ir keleivius į harmoniją su automobiliu. Naujoviškų skulptūros formų centrinė konsolė ir elegantiška, ir praktiška, pakelianti pavarų perjungimo svirtelę ir kitus valdymo įtaisus į idealiai ergonomišką aukštį. Atvira sritis po pakelta pavarų perjungimo svirtele teikia erdvumo pojūtį tiek šalia vairuotojo, tiek šalia priekinio keleivio.

Ši koncepcija atsispindi ir panoramiškame stoglangyje, plokščiose galinių keleivių grindyse ir aukštuose langų paviršiuose – viskas padaryta siekiant sukurti šviesią ir didelę vidaus erdvę.

Auris erdvės koncepcija sukuria tvirto, dinamiško automobilio išorę. Galingas ir vertikalių linijų priekis pabrėžia tam tikras aristokratiškumo linijas, o platūs automobilio „pečiai”, dinamiškos šoninės linijos kalba apie vairavimo malonumą ir pabrėžia sportinį stilių, kurį dar labiau akcentuoja 19″ lengvojo lydinio ratlankiai, laisvos geometrinės formos žibintai, aiškiai matomi stabdžių mechanizmai ir gilus bamperis su integruotais chromuotais išmetamojo vamzdžio antgaliais.

Auksinių atspalvių žaismas automobilio išorėje ir interjero detalėse atspindi automobilio pavadinimą (lotynų kalbos žodis „aurum” reiškia „auksas”), tad Auris automobilis sužavės visus, kurie neabejingi komfortui, aristokratiškumui ir intelektualumui.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.