Po susidūrimo su vilkiku – į reanimaciją

Užvakar vakare Klaipėdos prieigose avariją patyrė didžiuliu greičiu du krovininius automobilius lenkęs mikroautobusas.

Avarija, apie 21 val., įvyko kelyje Šilutė-Klaipėda. Likus iki uostamiesčio apie 3 kilometrus, mikroautobusas „VW Multivan” lenkdamas per ištisinę liniją išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir rėžėsi į ta pačia kryptimi važiavusį bei į kairę sukusį pirmąjį vilkiką „Scania”.

Dideliu greičiu važiavęs mikroautobusas palindo po vilkiko puspriekabe. Per avariją sunkius sužalojimus patyrė VW vairuotojas ir keleivis. Abu juos iš sumaitotos mašinos ištraukė tik atskubėję ugniagesiai-gelbėtojai. Komą, daugybinius kūno sumušimus bei politraumas patyrę nukentėjusieji išvežti į Klaipėdos ligoninės Reanimacijos skyrių.

„Scania” priklauso Tauragės rajonas registruotai A. Galinaičio transporto įmonei ir ją vairavo 51 metų tauragiškis Martynas O.

„VW Multivan” keleivio pusė buvo visa palindusi po puspriekabe ir čia sėdėjęs žmogus išgyventi šansų praktiškai neturėjo. Tačiau 20-mečiu Ramūnu prisistačiusį jaunuolį, kuriam buvo prispaustos kojos, gelbėtojai rado dar sąmoningą. Jis papasakojo, jog paskutiniu momentu spėjo pakelti kojas ir atsilošti, kas jį ir išgelbėjo.

Stipriai kraujuojantis vaikinas išlaisvintas po daugiau nei valandos trukusio įtempto triūso, jau komos būsenos.

Mikroautobuse rastas Petrui N. (gim. 1972 m.) išduotas vairuotojo pažymėjimas. Vakar dar buvo aiškinamasi ar tai tikrai „VW Multivan” vairuotojo dokumentas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.