Realybės šou „Namas 2” vedėja Ksenia Sobčiak išsirengė dėl kvepalų?

Visa Rusijos spauda mirga rėksmingomis antraštėmis ir ne mažiau intriguojančiomis nuotraukomis – sklando gandai, kad per „Tango TV” šiokiadieniais 20.00 val. transliuojamo populiaraus realybės šou „Namas 2” vedėja Ksenia Sobčiak ketina išleisti savo kvepalų liniją.
Šaltiniai tvirtina, kad gražuolė šviesiaplaukė, kurią tėvynėje lydi vakarėlių liūtės epitetas, „visiškai išsirengė”. Glotnių formų „Rezkij Glamur” pavadintų kvepalų buteliukuose puikuojasi gražuolės figūrėlė. Ji vilki tik dailų užpakaliuką vos dengiančias kelnaites. Šis gundantis akcentas, malonus kvepalų kvapas ir garsios gražuolės pavardė, pasak spaudos, turėtų būti garantas, kad Ksenios kvepalai turėtų būti nušluoti nuo parduotuvių lentynų.
„Pirmą kartą girdžiu apie kažkokius kvepalus ir dar savo nuogumą!” – gandais apie jos vardu kuriamą kvepalų liniją piktinasi gražuolė Ksenia.
Tačiau Rusijos spauda, pripratusi prie skandalingo ir visiškai nenuspėjamo milijonus žiūrovų kasdien prie ekrano pritraukiančio realybės šou „Namas 2” vedėjos elgesio, tokiais jos pareiškimais nepuola tikėti. Galbūt tai dar viena viešoji kampanija, kuria blondinė siekia dar didesnio populiarumo?

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.