Kaukėta gauja sumušė baro lankytojus

Jonavos rajone, Rukloje, į vieną barą įsiveržusi kaukėtų vyrų gauja lazdomis sumušė du čečėnus ir baro savininką. Įtariamieji kol kas nesulaikyti.

Incidentas Ruklio gatvėje esančiame „Arno” bare įvyko trečiadienio naktį. Po vidurnakčio į barą užėję maždaug 10 kaukėtų vyrų užpuolė du čečėnus – 25-erių S.M. ir 21-erių A.S.

Kaip sakė Jonavos rajono policijos komisariato viršininkas Vytautas Kaminskas, lazdomis ginkluoti užpuolikai į kitus baro lankytojus nesitaikė ir sumušė tik du čečėnus. Nesmarkiai kliuvo ir baro savininkui, 28-erių A.L., kuris išgirdęs triukšmą išėjo į salę pažiūrėti, kas vyksta.

Visi nukentėjusieji buvo išgabenti į ligoninę, rimtesnės medikų pagalbos prireikė tik 25 metų čečėnui. Kiti du vyrai po medikų apžiūros išleisti gydytis namuose.

Pasak komisaro, abu čečėnai gyvena Rukloje, kuo jie užsiima, policijai nežinoma. 25-erių S.M. anksčiau ne kartą buvo patekęs į policijos akiratį, ne sykį baustas už įvairius administracinės teisės pažeidimus bei viešosios tvarkos pažeidimus, jo draugas policijai iki šiol nebuvo žinomas.

Įtariamieji šiuo nusikaltimu kol kas nėra sulaikyti. Tačiau komisaras teigė nemanantis, kad Rukloje siaučia kokia nors pavojinga nusikaltėlių grupuotė. „Neatmetama versija, kad tai buvo tarpusavio santykių aiškinimasis”, – sakė Kaminskas.

Policija dėl žmogaus sveikatos sutrikdymo pradėjo ikiteisminį tyrimą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.