TV serialų žvaigždės karjerą Eva Longoria baigs su „Nusivylusiomis namų šeimininkėmis”

Seksualioji TV3 pirmadienio kultinio serialo „Nusivylusios namų šeimininkės” žvaigždė Eva Longoria tvirtai pareiškė TV serialų žvaigždės karjerą baigsianti su šiuo serialu: „Nieku gyvu nepalikčiau „Nusivylusių namų šeimininkių”, tačiau daugiau nebesifilmuosiu jokiuose kituose TV serialuose. Tikrai ne”.
Aktorė, seriale vaidinanti žavią ir labai seksualią manekenę Gabrielę Solis, kurios turtingas vyrelis patupdytas į kalėjimą, sako galvojanti pasukti jai jau pažįstamu ir itin mylimu karjeros keliu – į didžiuosius kino ekranus.
„Nusivylusių namų šeimininkių” periodas – geriausias iki šiol šios talentingos aktorės karjeroje. Už vaidmenį šiame seriale ji buvo nominuota „Auksiniam gaubliui”, pelnė net du aktorių gildijos „Screen Actors Guild Awards” ir paauglių „Teen Choice Award” apdovanojimus. Šiemet aktorė „ALMA Award” ceremonijoje paskelbta Metų žmogumi, o pernai buvo išrinkta seksualiausia visų laikų televizijos žvaigžde.
Su NBA žvaigžde krepšininku Tony Parkeriu draugaujanti E. Longoria vis dažniau kalba apie šeimą, vaikus ir naujus didelius namus. Galbūt po „Nusivylusių namų šeimininkių” ji taps tiesiog jaukių namų šeimininke?
Kultinis serialas „Nusivylusios namų šeimininkės” su seksualiąja Eva Longoria – pirmadieniais 22.00 val. per TV3 ir šeštadieniais 20.15 val. per „Tango TV”!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.