Dėl depresijos atšaukė savo koncertus

Daugiau kaip trys milijonai žmonių šiais metais matė gyvai koncertuojantį Robį Viljamsą (Robbie Williams). Tačiau popžvaigždė buvo priverstas nutraukti savo koncertinį turnė. Anot britų žiniasklaidos, tai padaryta ne tik dėl išsekimo, bet ir dėl depresijos.

Laikraštis „Daily Mirror” rašo, kad 32 metų R. Viljamsas gydosi pas depresijų specialistą Marką Kolinsą (Mark Collins). Jis išsikvietė gydytoją iš Londono į Kaliforniją, kur šiuo metu gyvena.

Jau prieš ketverius metus R. Viljamsas stočiai BBC sakė, jog kenčia nuo depresijos. Laikraščio teigimu, ligos atsinaujinimas gali būti susijęs su nepakankamu jo sugrįžimo singlo „Rudebox” pasisekimu ir teisiniais ginčais su buvusiu vadybininku.

Prieš savaitę R. Viljamso komanda atšaukė jo koncertus Azijoje, kurie lapkričio 4-ąją turėjo prasidėti Kinijoje. Jis taip pat planavo koncertuoti Tailande, Singapūre ir Indijoje. Nuo koncertinio turo pradžios balandžio 10-ąją jis surengė daugiau kaip 40 koncertų, kurių klausėsi per tris milijonus žmonių.

Depresija yra psichinis sutrikimas. Jai būdinga prasta nuotaika, nenoras imtis veiklos. Depresija sergantys žmonės dažnai jaučia vidinį nerimą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.