Manto Petruškevičiaus „Mados reidas” – jau spalio 1-ąją per „Tango TV”!

„Brangiosios, atėjo laikas puoštis”, – šypsosi vienas garsiausių Lietuvos stilistų Mantas Petruškevičius, kurio nauja laida „Mados reidas” – ketvirtoji stipri „Tango TV” televizijos rudens naujiena – eteryje startuoja jau šį sekmadienį, spalio 1-ąją, 19.30 val.

Kaskart savaitiniame M. Petruškevičiaus „Mados reide” – net keliasdešimt, o kartais ir visas šimtas šalies garsenybių, patarimai „paprastiems mirtingiesiems” ir užsienio mados kūrėjų idėjos septyniose netikėtose ir tikėtose stiliaus rubrikose: „Vakarėlių liūtai”, „Mados pulsas”, „Kėdutė”, „Iš antrų rankų”, „Stiliaus TOP 10”, „Daiktas” ir „Spinta”.

„Vakarėlių lūtai” – tai elitinių ir geidžiamiausių, uždariausių ir prašmatniausių šalies vakarėlių atgarsiai, kuriuose: žvaigždžių spindesys ir garsiausi mados vardai ant Lietuvos garsenybių kūnų, teigiama ir aštri M. Petruškevičiaus kritika Lietuvos žvaigždėms ir jų pačių komentarai apie scenos ir vakarėlių madą, stilistus, apsirengimo ir gyvenimo būdą, drabužių kainas ir t.t.

„Mados pulsas” – užsienio ir Lietuvos mados naujienų, naujausių kolekcijų apžvalgos, interviu su pasaulinės mados korifėjais, jų kolekcijų apžvalga ir jų siūlomos naujausios mados tendencijos, taip pat pikantiškos jų asmeninio gyvenimo detalės;

„Kėdutė” – kas savaitę „Mados reidas” aplankys kurį nors Lietuvos miestą, o M. Petruškevičius tiesiog įsitaisys miesto centre ant savo kėdės ir aptarinės pro šalį einančių žmonių aprangą, jų stilių, negailės kritikos ar pagyrimų, taip pat patarimų, kaip būtų galima išspręsti pastebėtas problemas. Neabejojama, kad taip galima ir į kaulus gauti, bet kas nerizikuoja, negeria šampano!

„Pirmuosius, žinoma, aptarsime vilniečius, – šypsosi M. Petruškevičius. – Čia mažiausia rizika gauti į nosį. Juokauju! Puikiai pažįstu sostinės stilių, tad pradedame nuo jos. Žiūrovų ir praeivių laukia ne tik kritika, o ir patarimai, kaip rengtis šį rudenį.”

„Iš antrų rankų” – rubrika tiems, kurie nori būti stilingi, tačiau tam neturi pakankamai pinigų. Kaip vos už 100 litų nuo galvos iki kojų apsirengti garsiausių dizainerių drabužiais? Kaip turint tik manikiūrines žirklutes per porą minučių iš paprastų marškinėlių sukurti sceninį ar klubinį kostiumą? Kaip pigių blizgučių kioske susirasti pritrenkiančių aksesuarų? M. Petruškevičius kviečia į parduotuves „iš antrų rankų”!

„Stiliaus TOP 10” – stilingiausių ir beskonių Lietuvos žvaigždžių dešimtukai kiekvienoje laidoje! Metų pabaigoje „Mados reidas” paskelbs „Stilingiausią metų žmogų” ir „Metų beskonybę”.

„Daiktas” – kas savaitę laidos kūrėjai pasirinks vis kitą garsių žmonių daiktą, pvz., laikrodį, kaklaraištį, automobilį, krėslą ar rankinę, ir paklaus: „Kiek jis kainavo? Kur pirkote? Čia deimantai ar rubinai inkrustuoti? Ar jūs tokį brangų pirkote, nes nebeturite kur dėti pinigų?

„Ir paskutinė rubrika „Spinta” – tai mano mėgstamiausia laidos dalis! Pirmoji spinta, kurią aplankysime spalio 1-osios laidoje, priklauso grožio imperijos savininkei pačiai Veronikai Kastujevai, – intriguoja M. Petruškevičius. – Laidoje sužinosite, kas šią Lietuvos verslininkę sieja su mega žvaigžde Madonna, ką bendro turi jųdviejų spintos ir kas tokio labai vienodo sukurta specialiai tik joms. O tai, ką „Mados reido” labdaros spintai padovanos milijonierė, priblokš net visko mačiusius”.

Stilisto Manto Petruškevičiaus „Mados reidas” su V. Kastujeva – jau spalio 1-ąją 19.30 val. „Tango TV”!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

4 atsiliepimai į "Manto Petruškevičiaus „Mados reidas” – jau spalio 1-ąją per „Tango TV”!"

  1. Džonis

    Ne nu viskas normaliai Mantukas tegu į Kauną atvaro palazdavoti stilių,tai man rodos ta kėdute pavirs invaliduške:D

  2. Alma

    Su Mantu buvome klasiokai.Labai labai žaviuosi jo pasiekimais.Šauni laida šaunus ir Mantas.

  3. kristina

    lauk manes vilniuje kovo menesi man labai reikia tavo patarimo.niekaip neprisitaikau plauku spalvos.

  4. ta pati

    this guy more fashion and intresting persona respect 😉

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.