TV1 eteryje – didžiausios krepšinio žvaigždės

Spalio 5 dieną startuoja „NBA Europe Live games” – NBA turas Europoje, kuriame susitiks stipriausios NBA ir Europos komandos. Krepšinio varžybas tiesiogiai transliuos TV1.

Šio projekto organizatoriai yra NBA ir Eurolyga, taigi geriausios Europos komandas krepšinio aikštelėje susitiks su NBA komandomis. Į Europą atvažiuoja šios NBA komandos: San Antonio Spurs, Phoenix Suns, Philadephia 76-ers, Los Angeles Clippers. Jos žais prieš geriausias Europos komandas – Eurolygos nugalėtojus Maskvos CSKA, finale dalyvavusius ir antrą vietą užėmusius Tel Avivo Maccabi, Europos grandas – Barselonos krepšinio klubas, Rusijos vicečempionai Chimki krepšininkai, Romos Lotomatica iš Italijos, Adeco Asvel iš Prancūzijos. Beje, už Maccabi žais Simas Jasaitis, o komandą treniruoja Neven Spahija, buvęs krepšinio komandos „Lietuvos rytas” treneris.

„Šios varžybos laukiamos visose penkiose Europos šalyse, Ispanijoje bilietai seniausiai išparduoti. Barcelonos ir Filadelfijos 76-ers rungtynes susirinks stebėti beveik 17 tūkstančių krepšinio aistruolių. Ką jau kalbėti apie šio turnyro puošmeną. Dėl geriausios komandos vardo pusfinalyje tarpusavyje žais stipriausios „senojo žemyno” komandos, Maskvos CSKA ir Tel Avivo Maccabi, kitame pusfinalyje NBA grandai Phoenix „Suns” ir Filadelfijos 76-ers. Finale susitiks Eurolygos komanda prieš NBA. Tai tikrai intriguoja” – sakė sporto komentatorius Tomas Langvinis.

NBA turas Europoje – nuo spalio 5 dienos, tiesiogiai per TV1.

Transliacijų per TV1 grafikas:

Spalio 5d. 22:00 Winterthur FC Barcelona – Philadelphia 76ers.

Spalio 6d. 19:00 BC Khimki – Los Angeles Clippers

22:00 Lottomatica Roma – Phoenix Suns

Spalio 8d. 17:00 Maccabi Elite – San Antonio Spurs

Spalio 10d. 19:00 CSKA Moscow – Maccabi Elite

22:00 Phoenix Suns – Philadelphia 76ers

Spalio 11d. 19:00 Dėl 3-os vietos. Eurolygos komanda – NBA komanda (pusfinalio pralaimėtojai)
22:00 Finalas. Eurolygos komanda – NBA komanda (pusfinalio nugalėtojai)

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.