Kaip gyvenama iš mokesčių mokėtojų pinigų

Tie „Vakarų ekspreso” skaitytojai, kurie įdėmiai seka mūsų dienraščio eksperimentą, kuriame dalyvauja Seimo narys Eligijus Masiulis, pasigenda jo žmonos Ievos išlaidų skaičiavimo.

„Ar Masiulis koks despotas, ir finansus tvarko tikt pats?” – įtarinėja jie.

Taip atsitiko, kad Masiulių gyvenimo ritmas šią savaitę dėl vaikų sirguliavimo yra sutrikęs. Ir Ieva, gydytojai uždraudus vaikus vesti į lauką, visą savaitę laikėsi šio nurodymo. Tačiau vėliau, kai I. Masiulienė pradės „judėti”, po mūsų padidinamuoju stiklu atsidurs ir ji.

Išlaidos – 176,23 Lt

Ketvirtadienį Masiulių šeimos išlaidos siekė 176,23 lito. Tądien iš Plikių į Seimo viešbutį atvažiavo E. Masiulio uošvė – prižiūrėti apsirgusių vaikų. Mat Ievai penktadienį anksti ryte jau reikėjo būti Kretingoje, kur vyksta archeologiniai kasinėjimai, o Eligijus penktadienį Klaipėdoje turėjo susitikti su partiečiais ir rinkėjais.

Ryte E. Masiulis papusryčiavo namuose, o pietavo Seimo kavinėje. Pietūs – grybų sultinys, kepenėlių kotletai, kefyras ir kisielius – atsiėjo 8,08 lito. Šeimyna namuose buvo maitinama Ievos išvirta bulviene ir keptos marinuotos kiaulienos gabaliukais.

Kai atvažiavo Ievos mama, ji ėjo į parduotuves vaikams paieškoti šiltesnių drabužių. Nupirko du bliuzonus ir dvejas kelnes už 150 litų.

Seime Eligijus dar buvo nusipirkęs kavos už 2 litus ir žurnalą už 4.

Pakeliui į Klaipėdą Masiuliai sustojo degalinėje nusipirkti šaltos arbatos ir energetinio gėrimo. Už tai sumokėjo 10,15 lito (o kaip Seimo narys eikvoja 4500 litų dydžio priedą prie algos benzinui, mašinos remontui ir kanceliarinėms prekėms skaitykite kituose numeriuose).

Parama tėvams – minimali

E. Masiulio tėvams finansinės paramos kol kas nereikia. Atvirkščiai – prieš kelerius metus jie patys rėmė neseniai susikūrusią šeimą, padėdami išsimokėti kreditus už būstą.

„Mano parama tėvams – minimali. Kartais pasirūpinu vaistais mamai. Dovanų švenčių progomis parama juk nepavadinsi”,- sakė E. Masiulis.

Jo žmonos Ievos tėvams paramos taip pat nereikia.

„Kai parvažiuojame į Plikius, namų ūkio išlaidų su uošviais atskirai neskaičiuojame. Jeigu uošviai yra prigaminę maisto, „apvalgome” juos. Jei pritrūksta produktų, perkame mes”,- pasakojo parlamentaras.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Lietuvoje su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.