„flyLAL” dovanoja mokytojams pigesnius skrydžius į 14 Europos miestų

Su prekės ženklu „flyLAL” veikianti didžiausia lietuviško kapitalo aviakompanija „Lietuvos avialinijos” dovanoja šalies pedagogams bei jų šeimoms pigesnius skrydžius į 14 Europos miestų.
Tokią artėjančiai Mokytojo dienai skirtą akciją pernai rugpjūtį privatizuota oro bendrovė rengia jau antrą kartą.
„Būtent mokytojų pastangomis palaikoma švietimo sistema kuria pagrindus ekonomikos plėtrai bei ugdo brandesnę visuomenę. Suvokdami savo socialinę atsakomybę, turime labiau įvertinti svarbų mūsų pedagogų indėlį”, – sakė „flyLAL” generalinis direktorius Arūnas Griškėnas.
„flyLAL” vadovo teigimu, pigesni skrydžiai mokytojams – vienas iš naujosios bendrovės taikomos kainodaros, orientuotos į tikslines keleivių grupes, elementų. Vasarą bendrovė pigesnius aviabilietus siūlė tuomet aktyviau keliaujantiems studentams ir moksleiviams.
Pasak A. Griškėno, pernai rudenį beveik tūkstantis šalies mokytojų pasinaudojo pasiūlytomis pigesnėmis kelionėmis į penkis Europos miestus. Tuomet „flyLAL” iš viso suteikė nuolaidų maždaug už maždaug 1,8 mln. litų. Šiemet, anot aviakompanijos vadovo, nuspręsta išplėsti skrydžių geografiją.
Pateikę pedagogo pažymėjimą, mokytojai nuo rugsėjo 25 d. iki spalio 6 d. galės įsigyti aviabilietus skristi į 14 Europos miestų po 149 litus. Palankesnė kaina siūloma ir mokytojų sutuoktiniams bei vaikams iki 18 metų amžiaus.
Iš Vilniaus oro uosto mokytojams siūlomi pigesni skrydžiai į Amsterdamą, Dubliną, Helsinkį, Kijevą, Londoną, Milaną, Paryžių, Romą, Stambulą ir Stokholmą. Iš Palangos oro uosto bus galima pigiau nuskristi į Amsterdamą, Hamburgą, Kelną ir Oslą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Švietimas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.