Sekmadieniais per „Tango TV” – šiųmečių „Emmy” ir „Auksinio gaublio” laureatas „Biuras”

TV3 televizijos sesutė „Tango TV” televizija, šią savaitę pradėjusi dviem stipriomis naujienomis – „Tango vaizdu” su dangiečiais Vaidu ir Natu ir Gineso rekordininku Rusijos realybės šou „Namas 2” su Ksenia Sobčiak, šį sekmadienį, rugsėjo 24-ąją, 21.00 val. žiūrovams pristatys dar vieną išskirtinio dėmesio vertą eterio naujovę – „Emmy” ir „Auksiniu gaubliu” šiemet įvertintą serialą „Biuras” su kino superhito „Briusas visagalis” aktoriumi „Auksinio gaublio” laureatu Steve Carellu.
Serialas „Biuras”, kurio originalią milžiniškos sėkmės pasaulyje sulaukusią versiją „The Office” dar 2001-aisiais sukūrė britai, sarkastiškai pasakoja kostiumuotų darboholikų ir nuo 9 iki 17 val. biure sėdinčių darbuotojų gyvenimą vienoje popierių tiekiančių JAV kompanijų.
Kompanijos bosas Michaelas Scottas, kurį vaidina aktorius S. Carellas, – itin sudėtingas biuro „personažas”, kurį būtų galima apibūdinti šiais painiais epitetais: apgaulingai nekenksmingas ir nemokšiškai nejautrus tipas, kurį visi pakenčia tik todėl, kad jis pasirašinėja algalapius.
„Tai, ko gero, juokingiausias bosas šioje žemėje”, – taip atsiimdamas „Auksinį gaublį” už šį vaidmenį kalbėjo S. Carellas.
Šio juokingiausio boso žemėje nenuspėjamą elgesį tenka kentėti keturiems ne mažiau juoką keliantiems biuro darbuotojams: aptingusiam ir iš nuobodulio mirštančiam, tačiau labai talentingam vyrukui Džimui, kurį vaidina serialo „CSI kriminalistai” ir filmo „Desantininkai” aktorius Johnas Krasinski, švelniai tariant, ne itin teisingai biuro sekretorei Pam ir boso dėmesio kolegoms pavydinčiam sociopatui Dwightui, kurių personažus seriale sukūrė serialo „Šešios pėdos po žeme” kolegos aktoriai Jenna Fischer ir Rainnas Wilsonas, bei boso numylėtiniui biuro šaunuoliui Ryanui, kurį vaidina Amerikos rašytojų gildijos apdovanojimų nominantas aktorius Benjaminas Novakas.
Šio amerikietiškojo juodojo humoro draminio serialo kūrėjai, sukūrę ir originaliąją britiškąją 2001-ųjų „Biuro” versiją, pripažįsta, kad serialas skirtas ne visiems žiūrovams.
„Jis tiems, kurie dirba biuruose”, – sako „Biuro” prodiuseris, scenarijaus autorius ir režisierius „BAFTA”, „Emmy” ir „Auksinio gaublio” laureatas Ricky Gervais.
„Ir tiems, kurių bosai tikri idiotai”, – šypsosi antrasis serialo kūrėjas „BAFTA” ir „Emmy” laureatas Stephenas Merchantas.
„Emmy” ir „Auksinio gaublio” laureatas „Biuras” – sekmadieniais 21.00 val. per „Tango TV”!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.