Paskolos – per kelias dienas

Vartojamąją banko paskolą gali gauti kiekvienas. Tereikia įvykdyti dvi sąlygas – gyventi Lietuvoje ir pastarąjį pusmetį gauti nuolatinį atlyginimą.

Bankas gali suteikti vartojamąją paskolą nuo 1000 Lt iki 40000 Lt. Tokią sumą, sutvarkęs visus formalumus, savo sąskaitoje gali išvysti jau po kelių dienų.

Norint pasiskolinti daugiau, bankui reikės įrodyti, kad esi patikimas ir mokus klientas. Prašymą svarsto banko valdyba.

Banko „Snoras” Klaipėdos filialo Kreditų skyriaus viršininkas Alvydas Nagrockas teigė, kad neretai pasitaiko sukčiavimo atvejų.

„Jeigu paskolą nori gauti jaunas asmuo, kuris yra vienas, jo duomenys tikrinami atidžiau. Mat pastaruoju metu padaugėjo „bėglių”. Klientas paskolą pasiima ir išeina iš darbo, išvyksta iš šalies”, – pasakojo banko atstovas. Deja, anot jo, numatyti tokių atvejų neįmanoma.

Paskolą iš banko norinčiam gauti studentui prireiks patikimo laiduotojo, nes užstatyti nekilnojamąjį turtą gali pasirodyti per brangu.

„Studentams įkeisti butą neapsimoka. Dokumentų tvarkymas gali kainuoti apie tūkstantį litų. Todėl dažniausiai jaunuoliai renkasi laiduotoją, kuris gyvena ir dirba Lietuvoje bei gauna pastovias pajamas”, – aiškino A.Nagrockas.

Banko „Snoras” atstovo teigimu, populiariausios šiuo metu – 16 – 17 tūkst. litų siekiančios vartojamosios paskolos.

Norint gauti paskolą baldams ar kitiems skubiems pirkiniams, tereikia kreiptis į banką. Būtina atsinešti pasą arba asmens tapatybės kortelę, pažymą iš darbovietės apie pastarojo pusmečio darbo užmokestį.

Privalu pateikti ir kitus finansinius įsipareigojimus įrodančius dokumentus.

Vartojamoji paskola suteikiama tuo atveju, jei, sumokėjus įmokas bankui, kiekvienam šeimos nariui per mėnesį lieka ne mažiau kaip 500 Lt pragyvenimui.

Palūkanos pradedamos skaičiuoti nuo to momento, kai iš sąskaitos paimami pinigai. Toliau jos skaičiuojamos nuo likusios sumos.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.