„Kelio į žvaigždes 2” stilistu dirbs Kęstas Rimdžius

Vienas žinomiausių šalies stilistų Kęstas Rimdžius pasinėrė į naują grandiozinį darbą. Stilistas, pas kurį konsultacijai net žvaigždėms reikia užsirašyti prieš porą mėnesių, nuo ryto iki vakaro praleidžia fotostudijoje. Kęstas sako, kad jo klientams kurį laiką teks pakentėti, nes dėl būsimųjų žvaigždžių laisvo laiko turi labai mažai.

Pastarąsias savaites Kęsto laiką suryja naujoji „Kelio į žvaigždes” fotosesija, kurią fotografuoja Vaiva Abromaitytė. Kęstas Rimdžius kuria naujųjų „Kelio į žvaigždes” dalyvių įvaizdį. Dvylikos naujų keleivių į žvaigždes grimas, šukuosena, drabužiai – Kęsto rūpestis.

„Šiemet kuriame skirtingus dalyvių tipažus, atskleidžiančius skirtingus dalyvių charakterius ir muzikos stilių. Daugybėje kitų realybės šou žmonės atrodo vienodi. Projekto rengėjų sumanymas buvo dalyvius sukurti itin skirtingus. Ir įvaizdžio, ir muzikos stiliaus prasme. Nuo punk iki saldaus popso. Nuo ryškių ir šokiruojančių iki švelnių”, – pasakojo K. Rimdžius.

Pasak stilisto, naujieji keleiviai į žvaigždes atrodys „ne lietuviškai”. „Nebus per daug kičo, bet nebus ir gatvės stiliaus. Scenoje negali pasirodyti tik su džinsais ir bliuzonu, jei jau tapai matomas, reikia atiduoti duoklę žmonėms. Kad jie jaustų, jog stengiesi dėl jų”, – pažymėjo „Kelio į žvaigždes” stilistas. „Kelio į žvaigždes 2” dalyviai spindės ir naujausių „Armani”, „BOSS”, „D&G”, „Zegna” ir GFF kolekcijų drabužiais ir aksesuarais.

Dvylika naujų dalyvių ir Kęsto Rimdžiaus jiems sukurtą įvaizdį LNK žiūrovai išvys per didžiąją „Kelią į žvaigždes” premjerą spalio 7-ąją.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.