Kinų virėją sumušė skustagalviai

Klaipėdos skustagalviai, save vadinantys skinais, sumušė kinų restorano pagrindinį virėją. Nukentėjęs fiziškai ir patyręs didžiulę moralinę traumą kinas išvyko iš uostamiesčio.

Savaitgalį eidamas iš darbo kinų restorane 23 metų virėjas Guobin Li prie namų Danės gatvėje buvo užpultas ir žiauriai sumuštas. Vyras vėliau pasakojo, kad gauja skustagalvių išniro iš tamsos ir pasileido bėgti į jo pusę. Mušė nieko nesakydami.

Kinas įsitikinęs, kad buvo užpultas rasistiškai nusiteikusių skinų. Jie taikė daugiausiai į galvą.

Medikai virėjo galvoje sutvarstė daugybę žaizdų ir išleido gydytis ambulatoriškai.

Vakar Kinų restorane Teatro aikštėje dirbo jau kitas vyriausiasis virėjas. Nukentėjusysis pasakojo bendradarbiams patyręs nemalonių išgyvenimų ir išvažiavo į Vilnių.

Vilniuje yra įkurtas savotiškas kinų virėjų centras. Vyresnio amžiaus kinas, atsivežęs iš tėvynės virėjus, juos įdarbina kinų restoranuose visoje Lietuvoje. Tokiuose restoranuose jie tampa savotiška įstaigos etikete.

Klaipėdoje dirbantys kinai mažai moka rusų kalbą, o lietuviškai visai nekalba. Maistą jie gamina pagal tam tikrus kodus.

Nors Klaipėda garsėja liberalumu, incidentų, kuriuose užsieniečiai nukenčia dėl odos spalvos ar akių formos, pasitaiko.

2-ojo policijos komisariato pareigūnai tikisi išaiškinti nusikaltimą, nes Danės gatvėje, kur buvo sumuštas užsienietis, yra nemažai vaizdo kameromis stebimų objektų. Manoma, kad kinas teisingai įvardijo užpuolimo priežastį, nes iš jo nieko nebuvo pagrobta.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , .

1 atsiliepimas į "Kinų virėją sumušė skustagalviai"

  1. 88

    dar keista kad vln jo neuzmuse

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.