Paroda atspindės gerėjantį gyvenimą

Rytoj prasideda „Expo Vakarų” rengiama paroda „MoNa – modernūs namai”. Ketinama pateikti naujovių ir originalių idėjų, kaip tvarkyti būstą.

Rugsėjo 20-23 dienomis veiksiančioje parodoje lankytojai galės susipažinti su naujausiomis būsto įrangos sistemomis, pamatyti baldų ir interjero dizainerių idėjas, išgirsti konsultacijas iš specialistų lūpų.

Šį kartą paroda suskirstyta į keturis sektorius – „Būstas”, „Šildymas ir sanitarija”, „Baldai ir interjeras” bei „Buitis”.

Šiemet atsisakoma statybinio šleifo ir dėmesys koncentruojamas į būsto idėjas, galimybes ir sprendimus.

„Anksčiau visų gyventojų būstus dekoravo vienodos interjero detalės. Gerėjant gyvenimui, žmonės nori išsinerti iš vienodumo ir galbūt atėjo laikas mums šiek tiek pajudinti šią sritį”, – teigė parodos vadovė Renata Malinauskienė.

Parodos organizatoriai jauniems, naujovių kupiniems interjero srities dizaineriams suteikia galimybę parodyti savo idėjas.

Interjero ekspozicijoje bendrovė „Elbeka”, pristatanti funkcionalius ir praktiškus baldus – transformerius, eksponuos dailininkės Giedrės Nagreckienės autorinių meninių darbų ciklą ant baldų ir gobeleno „Meilė rudenį…”. Kolekciją sudaro aplikacijomis ir piešiniais puošti baldai.

Interjero aksesuarų ir dekoro salonas „Deco Palace” eksponuos baldus-skulptūras.

Interjero dizaineris Eduardas Bytautas, demonstruodamas įvykdytų interjerų iliustracijas didelio formato nuotraukose ir žurnaluose, supažindins su keliu nuo kūrybinės idėjos iki galutinio rezultato.

Parodos sektoriuose „Buitis”, „Šildymas ir sanitarija” bus pristatomi buitiniai prietaisai ir namų apyvokos reikmenys, šildymo, vėdinimo, santechnikos ir valymo įranga.

Parodos metu vyks seminarai. Rugsėjo 21 dieną 11.30 val.dizaineris Jonas Malinauskas ves seminarą „Naujausios baldų dizaino tendencijos šių metų baldų parodose”. Pranešimas turėtų patraukti ne tik šios srities dizainerių, bet ir visų, besirūpinančių namų interjeru, dėmesį.

Rugsėjo 22 dieną 12 valandą bendrovės „Naujos idėjos”, importuojančios geoterminio šildymo sistemas, atstovas Perlis Vaisieta pristatys seminarą „Geoterminio šildymo plėtros galimybės Vakarų Lietuvoje”.

Pirmą kartą parodoje veiks ir konsultacijų centras.

Jame specialistai konsultuos nekilnojamojo turto pirkimo, pardavimo bei nuomos, finansavimo, statybos leidimų išdavimo, žemės sklypų pirkimo, įsigijimo bei įforminimo, būsto apsaugos klausimais.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Statyba su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.