„Namas-2” – per „Tango” TV

Paminėdama didelę pasaulio netektį – Australijos aplinkosaugininko ir televizijos laidų vedėjo Styvo Irvino žūtį – rugsėjo 22 dieną LNK parodys vaidybinį filmą „Krokodilų gaudytojas. Kautynės”.

Kaip jau buvo skelbta, S. Irvinas žuvo Kvynslendo Didžiajame barjeriniame rife filmuodamas dokumentinę medžiagą apie povandeninį gyvenimą. Jam, panėrusiam po vandeniu, įgėlė raja.

Aplinkosaugininkas išgarsėjo dokumentiniais filmais „Krokodilų medžiotojas”, kuriuose gaudydavo krokodilus, gyvates ir kitus gyvūnus bei aiškindavo gamtos paslaptis. Gamtininkas yra sukūręs 50 filmų apie krokodilų gaudymą. Pirmąją seriją S. Irvinas sukūrė dar 1992 metais.

JAV filme, susuktame 2002 metais, Styvas vaidina pats save. Jis važinėja po Australiją ir gaudo retas bei pavojingas gyvūnų rūšis tam, kad perkeltų jas į saugesnes teritorijas. Tačiau jis atsitiktinai sugauna krokodilą, prarijusį radijo įrenginį iš sudužusio slapto JAV palydovo. Tuomet gamtininką pradeda medžioti slaptosios JAV tarnybos, siekiančios atgauti įrenginį.

Jau trejus metus LNK rodo S. Irvino dokumentinius filmus. Iš viso parodyti keturi sezonai. Penktąjį, paskutinįjį „Krokodilų gaudytojo” sezoną, LNK pradės rodyti gruodžio pradžioje.

Nuo šio pirmadienio „Tango” TV pradeda rodyti beveik 900 dienų besitęsiantį ir dėl to į Gineso rekordų knygą įrašytą kasdienį Rusijos realybės šou „Namas-2”, kurį veda Vladimiro Putino krikštaduktė Ksenia Sobčiak.

„Namas-2” – realybės šou tiems, kurie paprastą gyvenimą ir darbą nori bent trumpam iškeisti į ryškų gyvenimo nuotykį. Pasak realybės šou ir televizijos „TNT” prodiuserio Dmitrijaus Troickio, nepaprasti herojai – šio realybės šou dalyviai su ypatingais talentais ir įdomiomis gyvenimo istorijomis – kertinis šio realybės šou sėkmės pamatas. „Dalyvių gyvenimus įdomu sekti ne tik žiūrovams prie ekranų, bet ir realybės šou kūrėjams prie kamerų”, – sako prodiuseris.

Daugiau nei dvejus metus trunkančiame šou dalyvavo beveik 200 žmonių, atšoktos trejos vestuvės, susilaukta vieno kūdikio, atrasta per dešimt naujų Rusijos pramogų verslo žvaigždžių, išleistas specialus mėnesinis „Dom-2” žurnalas, įsteigta realybės šou ir K. Sobčiak karštoji linija meilės ieškantiems žiūrovams – tokiais nuveiktais darbais giriasi „Namas-2” kūrėjai.

Šiuo metu kanalas „TNT” paskelbė atranką į realybės šou „Namas-3”, kuris turėtų pratęsti įsibėgėjusias realybės šou „Namas” ir „Namas-2” serijas mažiausiai metams.

Sugrįžta skanūs savaitgaliai

„Šio sezono laidoje nei peilio, nei druskinės nejudinsiu – užteks gaminti man! Atėjo laikas kitiems savo virtuvės paslaptimis pasidalyti”, – sakė 28-erių „Tango” TV laidos „Skanus savaitgalis su Maratu”, kuri į „Tango” TV eterį grįžta rugsėjo 23-ąją, vedėjas Maratas Sargsyanas.

Kiekvieną šeštadienį Maratas ruošiasi žiūrovams pristatyti vis kitų Lietuvos miestų ir regionų kavines ir restoranus bei jų firminius patiekalus. „Rubrikoje „Virtuvės virtuozai” ne tik sužinosite, kaip pasigaminti sultingą kepsnį ar jūros gėrybių delikatesą, bet ir kokią vietą išsirinkti savo šventei ar šeštadienio vakarui.”

Antroji laidos naujiena – rubrika „Šeimos virtuvė”. Prižiūrimi Marato, šioje rubrikoje darbuosis garsūs Lietuvos žmonės ir jų šeimos nariai. „Kai kurie jų gamins savo mėgstamiausią šeimos patiekalą, kitiems teks tikrų tikriausia improvizacija – pagaminti patiekalą iš šaldytuve esančių arba iš mūsų atneštų maisto produktų”, – sakė M. Sargsyanas.

Muzikinio pasaulio suvestinė – MTV žiniose

Praėjusį šeštadienį ir sekmadienį „MTV Lietuva” eteryje startavo lietuviškai kalbančios „MTV žinios. 7 dienos”, kuriose pateikiamos ne tik muzikinio pasaulio naujienos, bet ir žinios iš Lietuvos, Latvijos ir Estijos.

„Tai bus operatyvūs ir nuotaikingi pranešimai bei MTV auditorijai rūpima informacija iš Londono ir Baltijos šalių. Nebus pamirštas nė vienas MTV kameros vertas renginys ar tiesiog muzikinis įvykis Lietuvoje”, – sakė „MTV Networks Baltic” programų ir produkcijos direktorius Andrius Serva.

Pirmąsias pusvalandžio trukmės žinias MTV žiūrovams pristatė Ugnė Skonsmanaitė.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.