NML: rokeris Lukas prieš „Studiją”

Šį sekmadienį NML studijoje susikaus 13 metų rokeris iš Vilkaviškio Lukas ir 28 metus gyvuojanti Klaipėdos grupė „Studija”.

Jaunasis rokeris iš Suvalkijos lygumų dainuoti pradėjo ketverių, o šešerių jau ėmė koncertuoti didžiojoje scenoje. Lukas spėjo su koncertais apvažiuoti visą Lietuvą ir išleisti tris albumus – „Mažasis rokeris”, „Lukas ir draugai” bei „Į Kelionę”.

„Tai briliantas, kuriam Dievas padovanojo komunikabilumą ir charizmą”, – sako jo mokytoja, popchoro „Abėcėlė” vadovė Danė Jukšaitytė. Rokeris NML scenoje dainuos pačias populiariausias savo dainas, o kitoms kovoms ruošia naujas dainas. Paklaustas, ar Lukas nesijaudina dėl kovos su profesionaliąja „Studija”, Luko vadovė sakė: „Baikit, Lukas niekada nejaučia jaudulio, jis jau scenos vilkas, kuriam publikos reikia tam, kad pasikrautų”.

Luko priešininkas, grupės „Studija” lyderis Steponas Januška dainuoti pradėjo septynerių, o jo grupei „Studija” – jau beveik 30 metų. Grupė laikoma viena iš seniausių ir profesionaliausių grupių Lietuvos scenoje.

„Gyvenime nedrįsčiau varžytis su tokio amžiaus vaiku, tai negarbinga, bet čia televizija, čia šou, čia visai kas kita. NML yra ekstremali – čia nuolat priešinami visiškai skirtingi atlikėjai”, – sakė prieš NML kovą sakė Steponas Januška. „Studija” pirmajai kovai NML ruošia pačias žinomiausias savo dainas – grupės „vizitinę” kortelę.

NML kova – rokeris Lukas prieš „Studiją” – sekmadienį, rugsėjo 17 -ąją 21.00 val.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.