„Namo Monstro” parengiamieji darbai užtruko 5 metus

Greitai Lietuvos kino teatruose pasirodysiantį animacinį filmuką „Namas Monstras” jau dabar galima vadinti ilgiausiai lauktu. Taip yra todėl, kad visi paruošiamieji darbai truko nei ilgai nei trumpai- 5 metus.
Per tą laiką atsirado daug pasikeitimų ne tik filmo scenarijuje, bet ir pas pačius aktorius, įgarsinusius animacinius personažus.
Štai aktoriui Mitchelui Musso tų 5-erių metų eigoje prasidėjo lytinė branda, kurios dėka pasikeitė vaikino balso skambesys, t.y. įvyko balso mutacija.
„Po metų pertraukos turėjau sugrįžti į filmavimo aikštelę, kad iš naujo įgarsinčiau savo herojų. Bet problema tame, kad per tuos metus mano balsas visiškai buvo paikeitęs. Iš pat pradžių jo tembras buvo labai aukštas, o dabar tapo labai žemas. Todėl keletą eilučių įrašė mano jaunesnysis brolis, kurios balsas skamba taip pat, kaip ir manasis praeityje”,-savo įspūdžiais dalinosi jaunasis aktorius.
Tas pats aktorius teigia nemanąs, kad filmas gali būti per baisus patiems jauniausiems.
„Aš nemanau, kad jis yra labai baisus. Aišku yra kelios scenos, kurios privers kruptelėti, tačiau nei viena iš jų nepravirkdys nei vieno vaiko”

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.