„Lietuvos rytas” nesulaukia išpirkos už N.Spahiją

Portalo Krepsinis.net duomenimis, pastaruoju metu pašlijo santykiai tarp Vilniaus „Lietuvos ryto” ir Tel Avivo „Maccabi” klubų. Pagrindinė to priežąstis – LKL ir BBL čempionams kol kas vis dar nesumokėta, sutarta išpirka už vyriausiąjį trenerį Neveną Spahiją.

Liepos pradžioje buvęs „Lietuvos ryto” strategas N.Spahija nutraukė sutartį su Vilniaus klubu ir ateinantiems dviem metams įsipareigojo Eurolygos vicečempionui „Maccabi”. Neoficialiomis žiniomis, už anksčiau laiko nutrauktą trenerio kontraktą žydų klubas „Lietuvos rytui” turėjo sumokėti 200 tūkstančių JAV dolerių išpirką.

Kad pinigai iš Izraelio čempionų negauti iki šiol, Krepsinis.net žurnalistui patvirtino ir Vilniaus klubo direktorius Jonas Vainauskas.

„Kol kas negaliu plačiau komentuoti situacijos, tačiau išpirka dar nesumokėta. Šiuo metu ne laikas galvoti apie klubų santykius, tiesiog, jeigu „Maccabi” nevykdys įsipareigojimų, busime priversti kreiptis į teismą. Jokių asmeninių nuoskaudų nėra, tai verslo reikalai”, – tvirtino J.Vainauskas.

Apie pašlijusius santykius byloja ir tai, jog buvo atšauktos rugsėjo 29-ąją Vilniuje turėjusios vykti draugiškos rungtynės tarp „Lietuvos ryto” ir „Maccabi” ekipų.

Pats treneris N.Spahija atsisakė komentuoti situaciją. Tuo tarpu „Maccabi” ekipos vadovas M.Mizrahi teigė, jog N.Spahija iš Vilniaus ekipos išėjo be išpirkos. Vis dėlto visa susidariusi situacija turėtų išsispręsti ateinantį antradienį.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.