„Lietuvos avialinijos” 15-os metų sukakties proga atsidėkoja klientams

Šiandien, (trečiadienį) aviakompanija „flyLAL” pristato akciją skirtą kompanijos 15 metų jubiliejaus paminėjimui. Nuo šiandienos iki rugsėjo 22 dienos visi užsisakę bilietus skrydžiui nuo rugsėjo 15 iki spalio 28 dienos turės galimybę aplankyti Europos miestus vos už 99 Lt (kaina su oro uosto mokesčiais iš kurių 50 Lt sudaro oro uosto mokestis).

„Norime, kad šią svarbią datą kartu su aviakompanija paminėtų ir mūsų svarbiausi partneriai – klientai. Visus šiuos metus aviakompanija augo ir tobulėjo su jos klientais. Akcija skirta visiems Lietuvos žmonėms, kurie ilgus metus palaikė nacionalinę aviaciją rinkdamiesi lietuvišką aviakompanija. Atsidėkodami siūlome jiems išmėginti tai ką kartu sukūrėme per šiuos 15 metų”, – teigė „flyLAL” generalinis direktorius Arūnas Griškėnas.

Lietuvos nacionalinis vežėjas aviakompanija „Lietuvos avialinijos”, po privatizavimo veikianti prekės ženklu „flyLAL” buvo įkurta 1991 m. rugsėjo 20 d.

Pasak aviakompanijos vadovo, per visus šiuos metus aviakompanija įvykdė daugiau nei 56,5 tūkst. skrydžių, nuskrido per 150 mln. kilometrų, o tai toks pat atstumas, kaip maždaug 3750 kartų apskristi Žemės planetą arba nuskristi iki Saulės. Aviakompanija per veiklos metus metus pergabeno per 4,5 mln. keleivių, iš kurių apytiksliai 20 proc. buvo į Lietuvą atvykstantys užsieniečiai.

„Skraidinome tiek žmonių, kad juokais galima būtų sakyti, kad per veiklos metus, išvežėme visus Lietuvos gyventojus. O atvežėme tokį skaičių užsieniečių, kuris prilygtų visos Slovėnijos gyventojams ar net tirs kartus atvežėme visus Islandijos gyventojus”, – minėjo „flyLAL” generalinis direktorius.

Be to, pasak jo, per nacionalinės aviakompanijos veiklos metus, Lietuvos populiarinimo, įvaizdžio formavimo bei informacijos platinimo apie Lietuvą srityje aviakompanija pasiekė turbūt panašių rezultatų kaip Lietuvos krepšininkai, pilotas Jurgis Kairys ir olimpinis čempionas Virgilijus Alekna kartu.

„Su visa pagarba šiems iškiliems žmonėms, sportu besidomintys žmonės žino juos iš savų sričių. Mus gi žino iš kelionių, kas gi kitas jei ne nacionalinė aviakompanija yra pagrindinis šalies veidrodis užsienio keliautojų susibūrimo vietose – oro uostuose” – teigė A.Griškėnas

Per 15 metų tiek reguliariaisiais, tiek užsakomaisiais skrydžiais „Lietuvos avialinijos” išmaišė visą Europos erdvę, esame gerai žinomi ir pripažinti, mūsų darbas yra vertinamas didžiųjų Europos oro uostų bei aviakompanijų.

„Gavome ne vieną apdovanojimą už gerą ir tikslų darbą, įskaitant ir punktualumo apdovanojimus, ne kartą esame apdovanoti už kokybišką ir gerą darbą, tačiau geriausias įvertinamas yra visi mūsų klientai, kurie palaiko ir veda mus pirmyn visus šiuos metus”, – teigė A.Griškėnas.

Pasak A. Griškėno, ši akcija tai padėkos žingsnis, kuriuo aviakompanija nori atsidėkoti pastoviems klientams bei suteikti galimybę pamatyti Europos miestus tiems žmonėms, kuriems iki šiol gal nėra tekę skristi. „Tai mūsų dovana visiems Lietuvos žmonėms”, – sakė A.Griškėnas.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Transportas su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.