„Tango TV” pradeda rodyti Gineso rekordininką Rusijos realybės šou „Namas 2”

Nuo kitos savaitės pirmadienio, rugsėjo 18 dienos, „Tango TV” šiokiadienių vakarais 20.00 val. pradeda rodyti absoliutų rekordininką, beveik 900 dienų besitęsiantį ir dėl to į Gineso rekordų knygą įrašytą kultinį kasdienį Rusijos realybės šou „Namas 2” (Dom 2), kurį veda Rusijos Paris Hilton vadinama gražuolė, paties Vladimiro Putino krikštaduktė Ksenia Sobčiak.
„Namas 2” – realybės šou tiems, kurie paprastą gyvenimą ir darbą nori bent trumpam iškeisti į ryškų gyvenimo nuotykį, nes sugrįžti prie kasdienės rutinos ir paprasto darbo galima bet kada – štai toks šio realybės šou kūrėjo kredo.
„Bet kuris filmas, net pats gražiausias, bus neįdomus be herojų. Bet kuri knyga, net pati protingiausia, nebus įdomi be herojų. Bet kuris realybės šou, net su nuostabiausia idėja, nebus žiūrimas, jei nebus herojų, – įsitikinęs vyriausiasis šio stulbinamai populiaraus Rusijos realybės šou ir televizijos „TNT” prodiuseris Dmitrijus Troickis.
Pasak jo, būtent nepaprasti herojai – šio realybės šou dalyviai su ypatingais talentais ir įdomiomis gyvenimo istorijomis yra kertinis šio šou sėkmės pamatas – jų gyvenimus įdomu sekti ne tik žiūrovams prie ekranų, o ir realybės šou kūrėjams prie kamerų.
Per daugiau nei dvejus metus trunkantį šou čia jau dalyvavo beveik 200 realybės šou dalyvių, atšoktos trejos su puse vestuvių, susilaukta vieno kūdikio, pagaminta gera dešimtis naujų Rusijos pramogų verslo žvaigždžių, išleistas specialus mėnesinis itin populiarus „Dom 2” žurnalas, įsteigta realybės šou ir K. Sobčiak karštoji linija meilės ieškantiems žiūrovams – štai tokiais nuveiktais darbai be aukščiausių televizijos reitingų, milijoninės auditorijos ir iš paprasto statybų realybės šou į jausmų dramą paverstu realybės šou giriasi „Namo 2” kūrėjai.
Kaip tik šiuo metu, likus kelioms dienoms iki šio realybės šou transliacijos starto per „Tango TV”, televizijos kanalas „TNT” paskelbė atranką į realybės šou „Namas 3”, kuris turėtų pratęsti įsibėgėjusias realybės šou „Namas” ir „Namas 2” serijas dar mažiausiai metams.
Gineso knygos rekordininkas Rusijos realybės šou „Namas 2” su Ksenia Sobčiak – nuo rugsėjo 18 dienos šiokiadieniais 20.00 val. per „Tango TV”!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.