Neprasidėjusi draugystė baigėsi vizitu į ligoninę

Dešimtmečio ir vienuolikametės flirto pasekmės – mėlynės bei žaizdos. Į vaikų konfliktą įsijungė ir jų tėvai.

Užvakar į Klaipėdos vaikų ligoninę atvežta sumušta 11-metė. Diagnozavus pakaušio žaizdą, ji išleista gydytis namo.

Žardininkų gatvėje gyvenanti nepilnametė medikams pasakojo, jog kieme mesdamas medinį šautuvą jai į galvą sužalojo 10-metis.

Po pusvalandžio į tą pačią gydymo įstaigą kreipėsi mergaitę sužalojęs Reikjaviko gatvės gyventojas. Suteikus pirmąją pagalbą dėl smakro sumušimo berniukas taip pat išleistas gydytis namo. Nukentėjusysis tvirtino, kad kieme jį sumušęs 11-metės tėvas.

Dešimtmečio mama pasakojo, jog tądien sūnus su draugu sėdėjęs prie Reikjaviko gatvėje esančio tvenkinio, o iš matymo pažįstama mergaitė griebusi jam nuo galvos kaubojišką kepurę ir pabėgusi.

Vėliau 11-metė grįžusi bei juokaudama pasiūliusi draugauti. Deja, tapti draugais jiems nepavyko – netrukus nepilnametė berniuko kojas apipylė į jo kepurę pasemtu vandeniu, o šis atsilygindamas jai pavymui metė senelio iš faneros padarytą medinį šautuvą. Netrukus pasirodęs mergaitės tėtis bei liepęs berniukui vestis pas savo tėvus.

„Mano sūnus verkė, atsiprašinėjo bei pasakojo, jog tėvai darbe, bet vyriškis netikėjo. Vaikas buvo partemptas prie savo buto, tačiau niekam neatidarius durų, nes mūsų nebuvo namuose, jis labai susinervinęs. Tada, pasak sūnaus, dėdė jį stumtelėjęs – taip ant veido atsirado randas.

Vakar buvau susitikusi su mergaitės tėvais. Atrodė, jog konfliktą išspręsime taikiai, tačiau jau šiandien sūnus skambino iš mokyklos bei pasakojo, kad jam grasina vyresnysis 11-metės brolis”, – pasakojo berniuko mama.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , , , .

1 atsiliepimas į "Neprasidėjusi draugystė baigėsi vizitu į ligoninę"

  1. zurnaliuga

    Nu kaip galima toki buitinio lygio suda aciprasant perspauzdint !!!!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.