Iš „Dangaus” nužengę Vaidas ir Natas į „Tango TV” ateina su kasdieniu „Tango vaizdu”!

Jau rugsėjo 18 dieną 15.00 val. „Tango TV” darbą pradės naujutėlaitis TV eterio žvaigždžių duetas – puikiai iš dainų, balsų, juokų ir realybės šou „Dangus” pažįstami Vaidas ir Natas. Jiedu pasikeisdami ves kasdienę tiesioginio eterio muzikinių pokalbių ir vaizdo klipų laidą „Tango vaizdas”.

„Ši laida – puikus intro į tradicinius ir vienintelius Lietuvoje nacionalinių vaizdo klipų apdovanojimus „Tango TV Metų vaizdas”, – sako ką tik iškeptas „Tango TV” VJ Vaidas. – Tik čia žiūrovus išsamiai supažindinsime su lietuviškų vaizdo klipų naujovėmis, jų kūrėjais ir atlikėjais, kasdien žiūrovus pakviesime balsuoti už mėgstamiausius ir taip laimėti prizus”.

Kasdien nuo pirmadienio iki penktadienio Vaidas su Natu apžvelgs Lietuvos vaizdo klipų TOP 10, kuriame: naujienos, senienos, įdomybės, kilimai, nuopuoliai ir pokalbiai su studijos svečiais. Pirmąją eterio savaitę kalbės: Jurgis iš „InCulto” apie garsiausią savo grupės vaizdo klipą, „G&G sindikatas” apie pirmąjį jų Lietuvoje sukurtą kompiuterinį 3D vaizdo klipą ir dvi žavios dainininkės Luka ir Atlanta pasakos apie jau nuskintus ir dar žaliuojančius ateities laurus.

Iškart pirmadienį prasidės ir savaitinis „Tango TV” „vaizdo” aukcionas, kuriame geriausia savaitės prekė bus parduota už pačią geriausią kainą jau penktadienį!!! Pirmosios eterio savaitės aukciono prekė – neįkainuojami Arnoldo Lukošiaus „euroviziniai” šokių batai!!! Antradieniais – „Tango vaizdo” žiūrovų laukia užsienio muzikos naujienos ir internetinių vaizdelių topas. Trečiadieniais – TOP 10 svečias: geriausių lietuviškų vaizdo klipų kūrėjas, TOP 10 vaizdo klipų lyderis ir t.t. Ketvirtadienis – naujokų diena, skirta naujausiems nacionalinių vaizdo klipų kūrėjams ir atlikėjams, bei liaudies balso rubrika, kurioje pasisakyti įvairiais aktualiais klausimais teisę turės kiekvienas: nuo taksisto iki stiuardesės, nuo rokerio iki techno gerbėjo, nuo mokinukių iki bemokslių, nuo muzikos mėgėjų iki nekentėjų ir t.t.

„O penktadieniais – savaitės aukciono pabaiga, sveikinimai savaitės vaizdo klipo TOP 10 nugalėtojams ir, žinoma, išsamus savaitgalio renginių anonsas: kur, su kuo ir kada geriausia eiti linksmintis, koks klubas ir ką groją, kur vyks šokiai, karnavalai ir šiaip linksmos šventės, – šypsosi „Tango TV” VJ Natas. – Kasdien tokiems naudingiems pramoginiams pokalbiams turėsime visą valandą!”

„Kasmet labiausiai Lietuvos muzikinių vaizdo klipų kūrėjus pasitempti verčiantys ir rekordine vaizdo klipų gausa garsėjantys apdovanojimai išlieka gražia „Tango TV” tradicija. Ne kartą iš atlikėjų ir klipų kūrėjų esame girdėję, kad kaip tik „Tango TV” apdovanojimai juos skatina kurti, žengti pirmyn, nes yra kur savo kūrybą parodyti ir būti įvertintiems, – sako kasdienės laidos „Vaizdas” ir kasmetinių tradicinių apdovanojimų „Tango TV Metų vaizdas” prodiuseris Saulius Urbonavičius-Samas. – Šiemet jie garantuotai turės dar po vieną papildomą valandą kasdien parodyti savo talentams. Belieka tik dirbti ir lankytis studijoje pas Vaidą ir Natą”.

„Tango vaizdas” su iš „Dangaus” nužengusiais VJ’s Vaidu ir Natu – šiokiadieniais 15.00 val. per „Tango TV”!!!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.