Daugiau nei pusė bilietų į Dimos Bilan koncertą parduoti vos per dvi valandas

Pradėjus prekiauti bilietais į vieno populiariausių Rusijos estrados atlikėjo Dimos Bilan pasirodymą Vilniaus „Siemens” arenoje vos per dvi valandas buvo parduota daugiau nei pusė – per 4200 bilietų. Žinia, jog į Lietuvą atvyksta šių metų „Eurovizijos” konkurso antros vietos laimėtojas, sukėlė tikrą ažiotažą jo gerbėjų tarpe ir pigiausių bilietų, kainavusių po 40 litų, neliko jau pirmosiomis prekybos bilietais valandomis.

„Dimos Bilan gerbėjai jau prieš savaitę skambino mums ir teiravosi kaip greičiau galima įsigyti bilietus į mylimo atlikėjo koncertą. Nesitikėjome tokio gerbėjų susidomėjimo. Iš viso planuojame parduoti virš 8000 bilietų”, – sakė atlikėjo pasirodymą organizuojančios bendrovės „Effectus” direktorė Giedrė Žemaitienė.

Dabar bilietai į šarmingojo Dimos Bilan koncertą kainuoja nuo 80 iki 150 Lt. Juos galima įsigyti bilietų platinimo bendrovės „Tiketa” prekybos taškuose, rezervuoti telefonu 1653 ar internetu (www.tiketa.lt). Taip pat siūloma patogiai įsigyti elektroninus bilietus interneto tinklalapyje ir atsispausdinti juos paprastu spausdintuvu.

Dima Bilan savo koncertą „Siemens” arenoje surengs jau spalio 21 d.. Dviejų valandų trukmės pasirodymo metu jaunasis Rusijos muzikantas pristatys naujausiąjį savo albumą „Laikas. Upė” („Vriemia rieka”) ir surengs įspūdingą šou, kurio metus skambės atlikėjo hitai „Never let you go”, „Ty dolžna riadom byt” bei kitos populiarios dainos.

2005 m. Dimai Bilan rusiško MTV apdovanojimų ceremonijos („Russian Music Awards”) metu buvo pripažintas geriausiu atlikėju ir artistu. O šiais metais geidžiamiausias Rusijos jaunikis yra nominuotas net keturiems apdovanojimams. Jis pretenduoja tapti geriausius atlikėju, geriausiu metų artistu bei gauti apdovanojimus už geriausią dainą ir geriausią pop projektą. Dima Bilan jau yra gavęs du „Auksinio gramofono” apdovanojimus Sankt Peterburge už „Eurovizijos” konkurse atliktą dainą „Never never let you go”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Laisvalaikis su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.