Naujasis BTV sezonas

Šį sezoną BTV savo žiūrovams siūlo žiūrėti septyniolika laidų. Smagiausia sezono naujiena – originalus kasdienis humoro šou „Šalia kelio…”. Ši laida skiriama tiems, kurie dar nesuprato, kodėl mažųjų šalių himnai tokie liūdni. Ją kuriantys populiarūs aktoriai – Remigijus Vilkaitis, Asta Baukutė, Gabija Ryškuvienė, Arūnas Storpirštis, Dainius Kazlauskas, Donalda Meiželytė, Rimantas Bagdzevičius, Ramūnas Cicėnas ir kiti – padės susigaudyti nelengvoje lietuviškoje kasdienybėje. Laida eteryje pasirodys nuo spalio pradžios.

Ir rudenį iš ekranų neišnyks keturios žavios „uogos”, ilgais vasaros vakarais džiuginusios žiūrovus ne tik dienos naujienomis, bet ir dailiais savo iškilimais. Ermitą, Olią, Svają ir Elzę matysite šeimininkaujančias penktadieniais savaitinėje laidoje, kurioje bus linksmai apžvelgiami svarbiausi praėjusios savaitės įvykiai.

Jau penktą rudenį gerą nuotaiką šeštadienio rytais vėl dovanos laida „Šeštadienio rytas” ir jo vedėja Asta Stašaitytė-Masalskienė. Gerus patarimus laidoje „Sveikatai ir laimei” dalys Arvydas Ilginis (Jokūbas Saulelė) su gydytoja Rūta Gancevičiene.

Viena naudingiausių televizijos laidų dar praėjusį sezoną žiūrovai pripažino žurnalisto Daumanto Butkaus vedamą „Tarp miesto ir kaimo”. TV žurnalo apie būstą ir interjerą „Namų darbai” vedėjas Linas Laucius šį sezoną žada daug naujų ir aktualių temų. Eteryje lieka ir „Vienam gale kablys”, „Roberto pusryčiai”, „Statau namą”, „Tauro ragas”.

Trys savaitgalio rytinės programos naujokės ketina atkakliai siekti žiūrovų dėmesio. Linas Karalius-Ezopas kviečia savaitgalį pradėti sportiškai: laidoje „Nugalėtojų lyga” varžysis moksleiviai iš visos Lietuvos. „Kompiuterija” taps patikimu vadovu moderniųjų technologijų pasaulyje, o žurnalisto Laimio Bratiko parengtas TV žurnalas „Karys” praskleis Lietuvos kariuomenės gyvenimą dengiančią „dūmų” uždangą.

Šį rudenį kiekvieną savaitę BTV siūlys po 9 filmus pačių įvairiausių skonių žiūrovams: pirmadieniais BTV žiūrovų laukia kino premjeros vakaras, kiekvieną trečiadienio vakarą – veiksmo filmas, ketvirtadieniais – klasika tapusios rusiškos komedijos, o sekmadienių vakarais – moterų pamėgtos jaudinančios meilės istorijos.

Šeštasis „Sopranų” sezonas

Audringų kritikos aplodismentų sulaukęs „Emmy” laureatas serialas „Sopranai. Mafijos kronika” per LNK pradeda savo šeštąjį sezoną, kuriame Tonis Sopranas susiduria su naujais iššūkiais ir jo gyvenimas darosi vis labiau komplikuotas. Tonis ir Karmela vėl kartu. Jie abu supranta, kad jų vaikai – jau nebe vaikai, nors dar ir nesuaugę. Džonis Sakas vis dar kalėjime. Santykiai tarp Niu Džersio ir Niujorko šeimų ir toliau išlieka labai įtempti.

Po Naujųjų metų LNK žiūrovai išvys finalines „Sopranų” serijas, mat serialo autoriai, žadėję pabaigti mafijos sagą šeštuoju sezonu, filmuoja dar kelias serijas, kurias vadina „bonus – sezonu”.

Vėl krepšinis!

Dar neatslūgus aistroms po Japonijoje vykusio vyrų krepšinio čempionato, „Tango” TV kviečia į Braziliją, kur rugsėjo 12-23 dienomis vyks Pasaulio moterų krepšinio čempionatas. Ši televizija tiesiogiai transliuos nacionalinės moterų krepšinio rinktinės kovas. „Pirmosios lietuvaičių grupės rungtynės, kuriose jos susitiks su Australijos, Kanados ir Senegalo rinktinėmis, vyks 12-14 dienomis. Per „Tango” TV jas tiesiogiai iš Brazilijos transliuosime 23.30 val.”, – pranešė TV3 pirktinės produkcijos vadovė Ieva Govedaitė.

„Tango” TV televizija tiesiogiai transliuos ir trejas aštuntfinalio rungtynes, ketvirtfinalio, pusfinalio ir finalo kovas. Suplanuota parodyti ne mažiau kaip dešimt šio čempionato rungtynių.

Pasaulio moterų krepšinio čempionatą per „Tango” TV komentuos Robertas Petrauskas

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.