Sekmadienį per LNK startuoja šeštasis „Sopranų” sezonas

Audringų kritikos aplodismentų sulaukęs, „Emmy” laureatas serialas „Sopranai. Mafijos kronika” per LNK pradeda savo šeštąjį sezoną. Pirmoji serialo dalis „Tik nariams” – jau šį sekmadienį 22.30 val.

Naująjį šeštąjį sezoną mafijos bosas Tonis Soprano susiduria su naujais iššūkiais ir jo gyvenimas darosi vis labiau komplikuotas. Tonis ir Karmela vėl kartu. Ir jie abu supranta, kad jų vaikai – jau nebe vaikai, nors dar ir nesuaugę. Džonis Sakas vis dar kalėjime. Santykiai tarp Niu Džersio ir Niujorko šeimų ir toliau išleika labai įtempti.

Šeštajame sezoną toliau vaidina trijų „Emmy” laureatai Jamesas Gandolfinis (Tonis Soprano), Edie Falco (Karmela Soprano) ir Lorraine Bracco (Dr. Jennifer Melfi).

Po Naujųjų metų LNK žiūrovai išvys ir finalines „Sopranų” serijas, mat serialo autoriai, žadėję pabaigti mafijos sagą šeštuoju sezonu, filmuoja dar kelias serijas, kurias vadina „bonus – sezonu”.

„Sopranai” – vienas tituluočiausių JAV serialų, jo kūrėjai yra laimėję daugybę „Emmy” ir „Auksinių gaublių” apdovanojimų. Paskutiniuose „Emmy” apdovanojimuose rugpjūčio pabaigoje „Sopranai” buvo įvertinti dar vienu apdovanojimu – už geriausią scenarijų dramai.

„Sopranai. Mafijos kronika” – sekmadieniais 22.30 per LNK

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.