Rytoj per LNK – „Mis Visata 2006” konkursas

Rytoj, penktadienį, LNK transliuos jubiliejinį 55 –ąjį grožio konkursą „Mis Visata 2006”. „Mis Visatos” konkurse Los Andželo salėje „Shrine Auditorium” dalyvavo gražuolės iš 86 valstybių, svajojančios pakeisti praėjusių metų grožio karalienę kanadietę Natalie Glebovą.

Dviejų valandų trukmės programoje kandidatės į gražiausios pasaulio moters titulą varžėsi trijose rungtyse – „maudymosi kostiumėlio”, „vakarinės suknelės” ir „interviu”. „Mis visata” iš viso bus parodytas daugiau nei 180 šalių, planuojama, kad jį pamatys 600 milijonų žiūrovų visame pasaulyje.

Šių metų gražiausia pasaulio moterimi konkurse „Mis Visata 2006” tapo pietų amerikietė, kuri iš laimės nualpo. Ašaromis apsipylusi „Mis Puerto Rikas” Zuleyka Rivera Mendoza buvo karūnuota „Mis Visata 2006. „Tiesa ta, kad vis dar tuo netikiu”, – sakė 18-metė studentė ir manekenė,

kai jos galvą jau puošė 250 tūkst. dolerių vertės „Mis Visatos” karūna. Beje, praėjus 40 minučių po to, kai buvo paskelbta naująja „Mis Visata”, Z.R.Mendoza per spaudos konferenciją nualpo ir buvo išnešta iš scenos.

Nuo 1972 metų „Mis Visatos” konkursas rengiamas skirtingose šalyse. Valstybė, kurioje vyksta šis renginys, „Mis Visatos” organizacijai, kurios bendraturtis yra Donaldas Trumpas, turi sumokėti šešis milijonus dolerių.

Prestižiniame renginyje dainavo kylantis atlikėjas Chelo, konkurse pristatęs naują dainą „Cha Cha” ir 28 metų operos sensacija Vittorio Grigolo, atlikęs geriausius kūrinius iš debiutinio savo albumo „In The Hands Of Love.”

Konkursu „Mis Visata” LNK tęsia savo tradiciją penktadieniais žiūrovams dovanoti po specialų renginį. Žiūrovų penktadieniais laukia „Kelio į žvaigždes” dainos koncerte „Prieš ir po 20 metų”, koncertas „Tikri vyrai” su Ž. Žvaguliu, G. Paškevičium ir E. Kučinsku, taip pat Marijono Mikutavičiaus gyvo garso koncertas, „Mis pasaulis” transliacija, Arūno Valinsko jubiliejinis 40-mečio koncertas.

„Mis Visata 2006” – penktadienį, rugsėjo 8-ąją 19.10 val. per LNK

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.