„Nusivylusi namų šeimininkė” Eva Longoria mokosi „meilės kalbos”

Taip garsioji TV3 pirmadienio serialo „Nusivylusios namų šeimininkės” žvaigždė seksualioji Eva Longoria vadina gimtąją savo mylimojo krepšininko Tony Parkerio kalbą.
Jos vaikinas NBA komandos San Antonio Spurs žaidėjas gimė prancūziškoje Belgijos dalyje, iki atsikeldamas į JAV gyveno Prancūzijoje.
„Tony man gali prancūziškai kuždėti visus tuos seksualius dalykėlius, – šypsosi 31-erių E. Longoria. – Jam užtenka vos ištarti „mon amour” su tuo prancūzišku akcentu ir tai jau būna beprotiškai seksualu… Štai todėl aš mokausi prancūzų kalbos, kad ja galėtume bendrauti lovoje.”
„Nusivylusi namų šeimininkė” prasitarė ir apie dar rimtesnius savo ateities planus, susijusius ir su prancūzų kalba, ir su prancūzakalbiu krepšininku.
„Mes tiksliai žinome, kokios ateities norime… Mūsų vaikai kalbės prancūziškai”, – į klausimą apie taip laukiamas jųdviejų sužadėtuves ir vestuves atsakė E. Longoria.
Pora patvirtino ir sklindančius gandus apie prasidėjusias jųdviejų milžiniško namo statybas Teksase: „Norime, kad jis būtų tinkamas mūsų vaikams.”
Antrasis serialo „Nusivylusios namų šeimininkės” sezonas su Eva Longoria – pirmadieniais 22.00 val. per TV3!

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Žiniasklaida su žyma .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.