„Sel” koncertas – ant dangoraižio stogo

Albumą „Muzika” pristatinėjantis grupės „Sel” lyderis Egidijus Dragūnas jau šį penktadienį klaipėdiečiams žada iki šiol neregėtą šou – jeigu oro sąlygos bus palankios, jis savo gerbėjams koncertuos ant aukščiausio Klaipėdos pastato stogo.

Koncertas turėtų įvykti šalia viešbučio „Klaipėda” esančio vadinamojo „K-centro” restorano „Vivalavita” terasoje. Ji įsikūrusi paskutiniajame – 21-ajame šio dangoraižio aukšte, 70-ies metrų aukštyje.

Po atviru dangumi vyksiančiam koncertui sutrukdyti gali tik lietingas ar vėjuotas oras. Tokiu atveju pasirodymas bus nukeltas į šeštadienio vakarą.

Atlikėjo vadybininkas Martynas Tyla užtikrino, kad joks Lietuvos dainininkas ar grupė nėra surengę koncerto tokiame aukštyje.

„Grupei „Sel” šis ekstremalus pasirodymas – tokia pat naujovė, kaip ir koncerto žiūrovams. Egidijus nėra koncertavęs neįprastose vietose”, – sakė M.Tyla.

Jis prisiminė, kad kiek originalesnis buvo tik Vilniuje vykęs albumo „Muzika” pristatymas žurnalistams. Tada žiniasklaidos atstovai kartu su grupės lyderiu limuzinu keliavo sostinės gatvėmis. Kelionės metu ir buvo pristatytas naujausias kultinės Lietuvos grupės albumas.

M.Tyla tikino, kad idėja surengti koncertą ant šiuo metu aukščiausio Klaipėdos pastato jam kilo tada, kai jis pamatė, kokie vaizdai atsiveria nuo dangoraižio stogo.

„Abejonių neliko. Pasistengsime, kad koncertas prasidėtų saulei besileidžiant. Į naktį netempsime, kad žiūrovai galėtų pasimėgauti ir dainomis, ir vaizdais”, – sakė „Sel” vadybininkas.

Jis pasakojo, kad koncerto metu nuskambės 14-15 dainų. Kartu su E.Dragūnu jas atliks instrumentininkų grupė ir dainininkė Mia, kuri su „Sel” bendradarbiauja nebe pirmą mėnesį. Jos vokalas skambės trijose dainose.

Paklaustas, kodėl E.Dragūnas duetu dainuoja būtent su Mia, o ne su kokia kita Lietuvos dainininke, M.Tyla užtikrino, kad romantiškų santykių čia ieškoti nederėtų.

„Jokios intrigos – jie tiesiog dirba kartu”, – atsakė vadybininkas.

Anot jo, šis „Sel” koncertas – kamerinis renginys. Terasoje planuojama sutalpinti vos 200 žmonių.

„Tačiau stengiamės, kad net toks nedidelis koncertas vyktų aukščiausiu lygiu. Nors pastaruoju metu rengiame nedaug pasirodymų, po jų žmonės aiškina, kad tokio profesionalaus lygio koncertuose seniai bedalyvavo”, – apie E.Dragūno koncertus kalbėjo jo vadybininkas.

Nors albumas „Muzika” jau buvo pristatytas Palangoje ir daugelyje kitų Lietuvos miestų, uostamiesčio publika naujausias „Sel” dainas išgirs pirmąkart.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Renginiai su žyma , , , , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.