Rinktinės žaidėjai stoja mūru už A.Sireiką

Iš pasaulio krepšinio čempionato Japonijoje į Lietuvą sugrįžo 7 vietą turnyre užėmusi Lietuvos rinktinė. Lietuvos krepšininkai vakar pakilo iš Tokijaus Naritos oro uosto ir po 11 valandų skrydžio pasiekė Frankfurtą. Pernakvoję šiame Vokietijos mieste, krepšininkai 12.30 val. parskrido į Vilnių.

Čempionato metu dėl prasto žaidimo kritikuoti rinktinės krepšininkai namie švilpimų ar piktų replikų neišgirdo. Į Vilniaus oro uostą susirinkę keliasdešimt aistruolių krepšininkus pasitiko negausiais plojimais ir šūksniais „Lietuva!”.

Surengtoje spaudos konferencijoje rinktinės treneris Antanas Sireika teigė nesąs labai nusivylęs rezultatais.

„Užimta septintoji vieta nėra prastas rezultatas. Jei ne tas skaudus pralaimėjimas Turkijai, rinktinės pasirodymą vertinčiau gerai”, – kalbėjo A.Sireika.

A.Sireika dar kartą pakartojo, kad neatsistatydins iš vyr. trenerio posto. Treneris sulaukė ir žaidėjų užtarimo. Komandos kapitonas Mindaugas Žukauskas teigė, kad visi rinktinės žaidėjai palaiko A.Sireiką.

„Jei kas norės nuversti A.Sireiką, pirmiausia turės stot prieš žaidėjus. Palaikome trenerį ir nenorime, kad jis pasitrauktų”, – rinktinės žaidėjų poziciją išdėstė M.Žukauskas.

Sutikime būta ir šventiškų akcentų – rinktinės krepšininkai ir treneriai pasveikino rytoj 20-ąjį gimtadienį švesiantį įžaidėją Mantą Kalnietį.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.