Užsienio reikalų ministerijai kompiuterinius tinklus padės valdyti „Santa Monica Networks”

Lietuvos informacinių technologijų UAB „Santa Monica Networks” (SMN) laimėjo konkursą ir Užsienio reikalų ministerijai pateiks programinės įrangos už daugiau kaip 47 tūkstančius litų. Šis projektas vykdomas pagal specialiąją Kaliningrado tranzito programą.

„Santa Monica Networks” Užsienio reikalų ministerijai pagal šią sutartį parduos virtualių privačių tinklų valdymo įrangą. Projektas finansuojamas Europos Sąjungos lėšomis.

Pasak SMN generalinio direktoriaus Kęstučio Lipnicko, jų įmonė jau ne kartą įrodė esanti patikima partnerė tiekiant ir diegiant informacijos ir duomenų saugumo sprendimus bei paslaugas. „Elektroninėmis ryšio priemonėmis perduodamų duomenų saugumas yra stabilios ir patikimos privačių įmonių (ypač finansų srities) ir valstybės institucijų veiklos garantas. Džiaugiamės, kad savo patirtimi ir kompetencija galime prisidėti prie saugaus informacijos apsikeitimo tarp Lietuvos ir Europos Sąjungos institucijų”, – pažymi Kęstutis Lipnickas.

UAB „Santa Monica Networks” 2005 metais pasiekė 12,9 mln. litų apyvartą. Tai net 50 % daugiau nei 2004 metais, kai bendrovės apyvarta siekė 8,6 mln. litų.

Pagal IT paslaugų pardavimo apimtis „Santa Monica Networks” grupė patenka į Baltijos šalių informacinių technologijų įmonių dvidešimtuką.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.