ERP siūlo naujus IT sprendimus vežėjams

Informacinių technologijų ir konsultacijų bendrovė ERP pradeda siūlyti itin modernias logistikos sistemas, padedančias greitai ir efektyviai valdyti krovinių pervežimą, kontroliuoti jo srautus. Įmonė tapo išskirtine vienos didžiausių logistikos sprendimų kūrėjų „UPS Logistics Technologies” išskirtiniu atstovu.

Įmonė išskirtiniu JAV kompanijos „UPS Logistics Technologies” atstovu bus trijose Baltijos šalyse, taip pat Ukrainoje, Gruzijoje bei Kazachstane.

Kaip sakė ERP generalinis direktorius Markas Zbarskis, pagrindinis ERP siūlomas produktas logistikos bendrovėms yra sistema „Roadnet Transportation Suite” – tai interneto technologijomis paremtas sprendimas, interaktyviai stebintis transporto judėjimą, sudarantis pristatymų ir apsilankymų tvarkaraščius, siūlantis efektyviausius maršrutus, atliekantis eilę kitų funkcijų.

„Realiai ši sistema kontroliuoja visus sprendimus nuo užsakymo priėmimo momento iki pristatymo, stebi transporto judėjimą, vairuotojui skaitmeniniame žemėlapyje siūlo geriausią maršrutą, padeda efektyviau ir pelningiau aptarnauti klientus”, – tvirtina ERP vadovas.

Jis neabejoja, kad produktas turės pasisekimą, nes tarp vežėjų šiuo metu yra didelė konkurencija ir norint išlikti rinkoje reikia itin atidžiai apgalvoti kiekvieną žingsnį.

„UPS Logistics Technologies” yra novatoriškus sprendimus, skirtus transporto maršrutų, tvarkaraščių sudarymui, išleidimui ir sekimui kurianti kompanija. Nuo 1983 m. „UPS Logistics Technologies” įdiegė daugiau nei 1,2 tūkst. sistemų JAV, Kanadoje bei Meksikoje. Pavyzdžiui, šios įmonės sistemas naudoja tokia kompanija kaip „Pepsi”.

ERP yra oficialus pasaulinių lyderių kuriant verslo ir informacijos valdymo sistemas SAP bei „EMC Documentum” atstovas Lietuvoje, turi vieną profesionaliausių šių sistemų diegimo ir priežiūros specialistų komandą.

Įmonė aktyviai dirba Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Gruzijoje, Ukrainoje, kitose užsienio šalyse.

Tarp didžiausių įmonės vykdytų projektų – konsultavimo ir sistemos vystymo paslaugos Bendrajam pagalbos centrui (112) Lietuvoje, verslo valdymo sistemų diegimas pašto, logistikos paslaugas teikiančiose įmonėse, viešojo sektoriaus institucijoms, IT konsultacijos ir e-mokėjimų sistemų diegimas didžiausiose Baltijos šalių laivų statybos ir remonto, energetikos įmonėse.

Šiemet ERP įdiegė geros gamybos praktikos reikalavimų užtikrinimui skirtą elektroninių dokumentų valdymo sistemą Latvijos farmacijos įmonei „Grindeks”,

modernią dokumentų, projektų ir pirkimų valdymo sistemą Kauno termofikacijos elektrinei, kartu su „Siemens” kuria ir diegia naują centralizuotą finansų valdymo ir buhalterinės apskaitos sistemą „Sodrai”.

Šiuo metu Gruzijoje ERP diegia tabako akcizų apskaitos bei tabako gaminių judėjimo kontrolės sistemą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Ekonomika su žyma , , , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.