Rumunija nesužavėjo Holivudo aktorių

Daugelis Holivudo filmų yra filmuojami rytų Europos šalyse. Tačiau, kad ir kaip aktoriai bei kitos įnoringos būtybės skųstųsi dėl juos ištinkančio kalbos barjero ar egzotinių maisto produktų sukeliamų virškinimo problemų, niekas nenuginčys fakto, kad filmavimas tokioje šalyje filmo biudžetui sutaupo milijonus dolerių.
Ne išimtis ir greitai Lietuvos kino teatruose pasirodysiantis siaubo trileris „Pulsas”, kurio filmavimui buvo pasirinkta Rumunija. Filme, kuris buvo pastatytas pagal 2001 metais išleistą Japonų originalą „Kairas”, pasakojama apie grupelę studentų, bandančių užkirsti kelią mirusiųjų prasiskverbimui į gyvųjų pasaulį, naudojantis keistu bevieliu signalu, jungiančiu pomirtinį ir priešmirtinį gyvenimą.
„Pulse” nusifilmavusios aktorės Kristen Bell ir Christina Milian interviu teigė, jog dauguma aktorių, namų ilgesį malšindavo tūnodami internete arba dažnai skambinėdavo namiškiams. Kiti, kad nesijaustų vieniši, karts nuo karto neatsisakydavo ir vietinių pamėgto alkoholinio absento. Tačiau paragavusios tokio gėrimo, jaunosios aktorės prisipažino, kad joms jis nepaliko gero įspūdžio, net atvirkščiai- tai buvo didžiausias šlamštas iš visų ragautų alkoholinių gėrimų.
Taip pat negeriausius prisiminimus sukelia ir vietinių pagalba filmuojant sceną, kurioje Kristen vaidinama herojė Mattie pasižiūrėjus į šaldytuvą randa sutrūnijusį žmogaus kūną. Kad mergina galėtų labiau įsijausti į vaidinamą sceną, pagalbininkai į šaldytuvą pridėjo supuvusių maisto produktų.
„Kvapas buvo siaubingas, to dar nebuvau patyrusi. Tačiau tie vaikinukai tesugebėjo paaiškinti, jog taip padarė, nes neturėjo nieko,kas būtų bent kiek panašus į žmogaus kūną, todėl jie paprasčiausiai sudėjo greitai gendantį maistą ir paliko jį pūti. Situaciją dar labiau paaštrino tai, kad patalpoje nebuvo jokių kondicionierių ar kitų vėdinimo aparatų”,-skaudžiais prisiminimais dalijosi jauna ir nedaug patirties turinti Holivudo žvaigždutė Kristen Bell.

Atrodo aktores tiesiog persekiojo blogas kvapas viso filmavimo metu, nes pasirodo, kad joms atiteko ir patys prasčiausi gyvenamieji namukai, kurie, anot aktorių, tiesiog dvokte dvokė pastipusiomis katėmis

Tačiau blogiausia buvo tai, kad niekas nesirūpino aktorių bei kitų filmavimo grupės narių turto saugumu. Be to, kad reikėjo saugoti savo kišenes, aktorė Christina Milian taip pat turėjo saugotis ir triukšmingų rasistų.
„Rasistiniai iššūkiai buvo išlieti tiesiai man į veidą. Jie tiesiog juokėsi iš manęs bei visaip užgauliodavo. Tie du mėnesiai buvo patys ilgiausi mano gyvenime”
Net ir patyrusios tiek daug nesklandumų, abi aktorės tvirtino, kad į nieką neišmainytų patirties, gautos filmuojant „Pulsą”ir yra labai patenkintos galutiniu rezultatu. Milian prisipažįsta, kad jos mėgstamiausia scena yra su vaiduokliais, kurie pastarosios suvaidintą heroję užpuolė skalbykloje.

„Pulsas” kinuose nuo rugsėjo 8 dienos

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.