Fatališkos Darbo partijos moterys

„Realybėje ji gražesnė negu laikraščių nuotraukose”, – smalsiai dairydamiesi į liekną šviesiaplaukę Ūkio ministerijos darbuotoją Anželiką Filipovič, nusprendė Darbo partijos nariai, praėjusį šeštadienį iš visos Lietuvos suplūdę į Ledo rūmus – partijos suvažiavimą.

Buvęs jos lyderis Viktoras Uspaskichas su partiniais bendravo telefonu iš Rusijos. Arenoje nesimatė ir jo žmonos Jolantos Blažytės. Užtat atvyko juodu kelnių kostiumėliu vilkinti darbietė Anželika, save vadinanti V.Uspaskicho pažįstama, o žurnalistų įvardijama kaip šio milijonieriaus meilužė, gyvenanti jo dovanotame bute ir vairuojanti jo dovanotą džipą.

Susirinkusiųjų žvilgsniai krypo ir į kitą gražią moterį, ne mažiau spaudos aprašytą pedagogę Eiridą Bružienė. Vilkėdama seksualią juodą palaidinukę, pasipuošusi perlais, ji sėdėjo naujai išrinkto partijos pirmininko – buvusio ūkio ministro Kęstučio Daukšio dešinėje. Tą dieną K.Daukšio gyvenimo draugė tapo jo sėkmės garantu – Eiridos palaikomas vyras laimėjo partijos rinkimus.

Vis dėlto daugiausia dėmesio, komplimentų, replikų bei komentarų susilaukė buvusi laikinoji partijos pirmininkė Loreta Graužinienę. Ji, kaip ir Anželika bei Eirida, buvo apsirengusi juodai: šios spalvos kostiumėlis ir baltais taškeliais nusėta palaidinė 43 metų politikei suteikė ne tik griežtumo, bet ir moteriškumo. Iš juodai dažytų plaukų buvo suformuota solidi šukuosena, padarytas gana ryškus makiažas.

„Už tai esu dėkinga dizaineriui Juozui Statkevičiui”, – neslėpė moteris. Šį dizainerį mėgsta visas Darbo partijos elitas: ne taip seniai, išgirdęs priekaištų dėl netvarkingos šukuosenos, į J.Statkevičių kreipėsi ir Viktoras Uspaskichas.

Darbiečius nustebino naujas L.Graužinienės įvaizdis, nes taip skoningai pasipuošusią ir pasidažiusią kolegę jie matė pirmą kartą.

„O ne, makiažas man nėra naujiena, – paneigė L.Graužinienė. – Užeinu į grožio saloną, kai tik sulaukiu kokios nors šventės ar didesnio renginio. Šįkart nutariau kreiptis į J.Statkevičių, nes partijos suvažiavimas man buvo neeilinis: atvykau į jį kaip laikinoji partijos vadovė, skaičiau pagrindinį pranešimą. Privalėjau atrodyti ir jaustis gerai”.

Drabužio politikei dizaineris nesiuvo – tik padėjo išsirinkti šiai progai tinkamiausią kostiumėlį, priderino aksesuarus: kojines, šalikėlį, auskarus. Makiažą L.Graužinienei atliko specialistė, tačiau J.Statkevičius prižiūrėjo jos darbą, patarė ir pats užrietė politikei blakstienas.

Kaip ponia Loreta reagavo į aplinkinių žarstomus komplimentus? „Kaip ir kiekvienai moteriai, man buvo malonu jų tiek daug girdėti”, – santūriai šyptelėjo ji.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.