L.Kleiza: „Ispanai išnaudojo kiekvieną mūsų klaidą”

Po rungtynių su ispanais pabendrauti su žiniasklaida jėgų rado tik Mantas Kalnietis, Darjušas Lavrinovičius ir Linas Kleiza.

„Ispanai buvo šiandien labai stiprūs. Įsivėlėme į tokį chaotišką žaidimą, puolime niekas nesusiorganizavo – trūko tokios griežtos rankos, kuri suvaldytų komandą. Man to padaryti nepavyko ir labai dėl to gaila, – nusiminęs kalbėjo M.Kalnietis. – Ispanai išnaudojo kiekvieną mūsų klaidą – jie turi gerų žaidėjų visose pozicijose. Dabar pailsėsime ir kovosime dėl kaip galima aukštesnės vietos.”

Tuo tarpu Darjušas Lavrinovičius kalbėjo, kad iš tokių rungtynių reikia pasimokyti. „Iš visko, kas būna blogai, galima pasimokyti. Dar liko dvi rungtynės. Kovosim ir laimėsim. Penktoji vieta taip pat gera.”

Lino Kleizos nuomone, duobę Lietuvos rinktinei iškasė klaidos. „Padarėme per daug vaikiškų klaidų, kurių prieš tokią komandą tikrai daryti negalėjome. Visos klaidos virto greitu puolimu, tritaškiais ir viskas pasibaigė, – kalbėjo puolėjas bei pridūrė, kad ispanai atrodė tikrai galingai. – Galingai atrodo, gerai žaidžia, gražiai, komanda gerai subalansuota. Ar mums liks jėgų? Reikia laimėti. Atvažiavome laimėti, todėl kovosime dėl penktos vietos.”

Po rungtynių vykusioje spaudos konferencijoje Mindaugas Žukauskas prisipažino, kad ispanai buvo stipresni visuose žaidimo komponentuose. „Jie žaidė daug geresnį krepšinį. Daugiau nelabai turiu, ką pasakyti”.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.