Popiežius Pijus XII per atstumą bandė išvyti velnią iš A.Hitlerio

Nacistinės Vokietijos fiureris Adolfas Hitleris ir SSRS diktatorius Josifas Stalinas buvo apsėsti velnio, tvirtina Vatikano vyriausiasis egzorcistas tėvas Gabrielius Amorthas.

Tokį pareiškimą jis padarė interviu per Vatikano radiją metu, rašo britų dienraštis „Daily Mail”.

„Žinoma, velnias egzistuoja ir jis gali apsėsti ne tik vieną žmogų, bet ir grupes ar visą populiaciją. Esu įsitikinęs, kad visi naciai buvo apsėsti. Tik pagalvokite, ką A.Hitleris ar J.Stalinas padarė. Beveik akivaizdu, kad jie buvo apsėsti”, – kalbėjo G.Amorthas.

Neseniai atskleisti slapti Vatikano dokumentai byloja, jog Antrojo pasaulinio karo metu popiežius Pijus XII bandė „per atstumą” išvyti velnią iš A.Hitlerio, bet egzorcizmo seansas naudos nedavė.

„Tai labai retas atvejis, kai bandoma melstis ir išvyti velnią per atstumą, – pripažįsta G.Amorthas. – Juk vis dėlto vienas pagrindinių egzorcizmo reikalavimų būti šalia apsėstojo, kuris taip pat turi norėti atsikratyti velnio.”

„Kaip ten bebūtų, be abejo, A.Hitleris buvo apsėstas, todėl nenuostabu, kad Pijus XII bandė išvyti iš jo velnią”, – patikino Vatikano atstovas.

Anksčiau tėvas Amorthas, kuris yra Tarptautinės egzorcistų asociacijos prezidentas, pasisakė prieš knygas apie Harry Potterį. Jo nuomone, istorijos apie šį paauglį burtininką skatina vaikus paviršutiniškai domėtis okultizmu ir juodąja magija.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Įvairenybės su žyma , , , , , .

1 atsiliepimas į "Popiežius Pijus XII per atstumą bandė išvyti velnią iš A.Hitlerio"

  1. Gyventojas

    👿 😯 😮

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.