K. Hudson užmezgė romaną su O. Wilson’u?!

Lyg perkūnas iš giedro dangaus trenkusi žinia apie Kate Hudson skyrybas neleidžia atsikvėpti aktorės gerbėjams… Praėjus vos kelioms dienoms amerikiečių spauda praneša, kad šešerius metus trukusi santuoka su rokeriu Chrisu Robinsonu nutrūko dėl romano su Owenu Wilsonu. Su juo Kate Hudson kartu filmavosi komedijoje „Aš, tu ir Diupri”, kur vaidino jaunavedžių porą, į savo namus priėmusią gyventi užkietėjusį viengungį Rendį Diupri.
Pasak amerikiečių žiniasklaidos, K. Hudson ir O. Wilsonas filmavimosi metu palaikė platoniškus ir romantiškus santykius, tačiau romanas įsiplieskė jiems pradėjus juostos reklaminę kampaniją. „Tai ne tiesiog flirtas. Kate kraustosi dėl jo iš proto. Owenas skiria jai daug dėmesio, o jai tai labai patinka!” – praneša šaltinis. Teigiama, jog žvaigždžių pora daug naktų praleido O. Wilsono namuose Santa Monikoje, Kalifornijoje, o rugpjūčio mėnesį kartu pusryčiavo sveiko maisto restorane. Taip pat abu aktoriai dažnai dalindavosi viešbučio kambariais, įvairiose šalyse reklamuodami komediją „Aš, tu ir Diupri”.
Kate Hudson atstovas nekomentavo paskelbtų naujienų apie aktorės romaną su kolega Owenu Wilsonu. Tuo tarpu O. Wilsono teisininkas spaudai pranešė: „Bet kokie spėliojimai, kad Kate Hudson santuoka nutrūko dėl Oweno Wilsono kaltės yra visiška netiesa”.

Kate Hudson, Owenas Wilsonas ir Mattas Dillonas – smagioje komedijoje apie šeimyninius įsibrovėlius „Aš, tu ir Diupri”! Žiūrėkite kinuose nuo rugsėjo 22 dienos!

Viskas apie kiną – www.forumcinemas.lt

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Kinas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.