Kauno futbolininkai rengiasi atsirevanšuoti

Lietuvos vicečempionai tikisi iškopti į trečiąjį UEFA taurės turnyro etapą

Šiandien Lietuvos futbolo A lygos pirmenybių lyderis Kauno FBK „Kaunas” savo aikštėje 19 val. žais UEFA taurės turnyro antrojo kvalifikacinio etapo atsakomąsias rungtynes su „Randers” (Danija) komanda.

Pirmąjį mačą svečiuose kauniečiai pralaimėjo 1:3. Lietuvos vicečempionai du įvarčius praleido varžybų pabaigoje. Po pirmųjų rungtynių „Kauno” vyriausiasis treneris Eugenijus Riabovas ir klubo prezidentas Gintaras Ugianskis tvirtino, kad komanda pralaimėjo nepelnytai.

„Stengsimės atsirevanšuoti reikiamu rezultatu ir iškopti į kitą etapą. Sėkme tiki ir futbolininkai, ir mes, treneriai. Koks aš būčiau treneris, jei netikėčiau savo komanda?” – vakar „Kauno dienai” teigė E.Riabovas.

Komandos sudėtyje, lyginant su ta, kuri žaidė Danijoje, bus pasikeitimų.

„Rungtyniaus mažiausiai trys nauji futbolininkai. Vartininkas Eduardas Kurskis traumuotas, antradienį susižeidė puolėjas Gvidas Juška, Marius Žaliūkas atsisveikino su ekipa. Gal keisis ir mūsų taktinė schema”, – sakė treneris.

Paklaustas, ar ekipai dar negalės padėti saugas Givis Kvaracchelija, „Kauno” strategas atsakė: „Ne, jis dar gali tik lengvai treniruotis. Neišsigydė traumos ir brazilas Rafaelis Ledesma”.

E.Riabovas pripažino, kad jį neramina ir gynyba, ir puolimas.

„Išvykoje įvarčiai į mūsų vartus krito po šiurkščių gynybos klaidų, mūsiškiai varžovams suteikė daug erdvės. Reikės vengti klaidų, o „Randers” vartininką mes privalome nuginkluoti. Stengsimės nuo pat varžybų pradžios atakuoti, nes, norint iškopti į kitą turnyro etapą, būtina įmušti įvarčių”, – sakė E.Riabovas.

„Randers” futbolininkai Danijos superlygoje dabar užima devintąją vietą.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Sportas su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.