Plėšikas įsibrovė pardavėjai skaičiuojant pinigus

Vakar, pagrasinęs daiktu, panašiu į ginklą, kojinę ant akių užsimaukšlinęs plėšikas pagrobė pinigus iš visą parą dirbančios parduotuvės.

Apie 4.30 val. Kretingos gatvės 8 name įsikūrusios Stasio Adomaičio individualios įmonės parduotuvės darbuotoja 51 metų Jelena J. ruošėsi perduoti pamainą ir skaičiavo kasoje buvusius pinigus.

Tuo metu į parduotuvės langelį kažkas pasibeldė, o netrukus per jį iki pusės įlindo nepažįstamasis. Ant galvos kaproninę kojinę užsimaukšlinęs vyriškis pagrasino daiktu, panašiu į pistoletą, bei, įsakęs pasitraukti į šoną, iš po prekystalio ir atidarytos kasos susirinko apie 600 litų.

Plėšikas pagrobė ne tik popierines kupiūras, bet ir į mažas plastikines dėžutes supakuotas metalines monetas.

Pasišalindamas jis pasiėmė ir ant prekystalio buvusį pardavėjos mobilųjį telefoną. Pardavėja įtaria, kad plėšikas buvo ne vienas – kol jis buvo įlindęs į parduotuvę, už kojų jį laikęs bendrininkas.

Netekusi telefono pardavėja, norėdama apie įvykį pranešti policijai, parbėgo į netoli esančius namus. Netrukus pasirodė pareigūnai ir šeimininkas.

Įtariama, kad plėšikai į parduotuvę užsuko neatsitiktinai – esą galėjo žinoti, kokiu laiku skaičiuojami pinigai ir kada kasa yra atidaryta.

Šoką patyrusi pardavėja, anot jos dukros, nebenori dirbti parduotuvėje. Anksčiau parduotuvės apiplėšti nebandyta.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Justicija su žyma , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.