Žaidėjų rankos bus vėsios ir sausos

Šiandien „Logitech” rinkai pristatė dar vieną naujovę- žaidimų valdymo įrenginį, kuriame įmontuotas ventiliatorius. Ši nauja technologija garantuos, kad žaidėjų rankos, net ir intensyvaus žaidimo metu, liks vėsios ir sausos. Naujasis įrenginys „Logitech ChillStream” yra kol kas vienintelis toks kompiuterinių žaidimų rinkoje.

„Mes nuolatos tiriame medžiagas ir kuriame naujas technologijas, kad kompiuterinius žaidimus būtų galima žaisti patogiau,- teigia „Logitech” kompiuterinių žaidimų marketingo direktorius Ruben Mookerjee.- Naujoji „Logitech” technologija puikiai tai įrodo- vėsios ir sausos rankos, manome, patiks daugeliui žaidimų aistruolių. Be to, šis patobulinimas neturėjo jokios įtakos įrenginio dydžiui- jis išliko toks pats patogus ir kompaktiškas. Taip pat norėčiau pabrėžti, kad ventiliatorius yra itin tylus, todėl jo poveikis bus juntamas, tačiau negirdimas.”

„Logitech ChillStream” technologija

„Logitech ChillStream” technologija- tai žaidimų įrenginyje įmontuotas 40mm ventiliatorius, labai tyliai priverčiantis orą cirkuliuoti iki 0,1m3 per minutę greičiu. Kadangi ventiliatorius itin mažas, „Logitech” pavyko jį sumontuoti standartiniame žaidimų įrenginyje. Trys angos įrenginio šonuose praleidžia orą tiesiai and keturių pirštų, nykščio pagrindo ir delno, t.y. tų rankos vietų, kurios žaidimo metu prakaituoja labiausiai. Oro srovė gali būti padidinama, sumažinama arba išvis išjungiama.

Žaidimų įrenginys „Logitech ChillStream”

Įrenginys turi USB jungtį, veikia su „Windows XP” operacine sistema (naujausiu serviso paketu) ir veiks su naujai pasirodysiančia „Windows Vista” operacine sistema. Įrenginys atrodo stilingai, jis yra juodai sidabrinės spalvos, o ventiliatoriaus angas dengia metalinės grotelės. „Logitech ChillStream” įrenginys Europos parduotuvėse pasirodys rugsėjo mėnesio pradžioje. Rekomenduojama jo kaina- 39,99EUR.

Šis įrašas buvo paskelbtas kategorijoje Informacinės technologijos su žyma , , , , .

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.